2777
2789

بابام معتاده ن اونجوری روزی دوتا قلیون میکشه بعضی وقتام مثلا دو هفته ای یبار شیره مامانمم ی غر غرو ک اگ غر زندش شروع بشه مکان حالیش نیس ی ابرو ریزی ب بار میارن. چندبار جلو نامزدم بحث کردن من خیلی خجالت میکشم. بخاطر اعتیاد بابام خیلی بحث میکنن خیلی مامانمم اصلا کوتاه نمیاد میترسم اخر ی بلایی سر هم بیارن. سنشون زیاده خجالتم نمیکشن با این سنشون حرفای زشت مامانم میزنه ب بابام وقتی باهم بحث میکنن منم مقصر میدونه میگه لنگه باباتی و درحالی ک من اصن کاری ندارم و از استرس فقط میلرزم. خدا لعنت کنه همچین خونوادییو ک فقط باعث بدبختین. هیچ وقت از مامانم مهرو محبت ندیدم بهش اعتراضم میکنم میگه مگه من از تو چی دیدم. هیچ وقت نمیبخشمشون جلو مردمم دعوا میکنن و بحث دارن خدا لعنتشون کنه

مامانت پختگی لازم نداره ولی مطمئنم خیلی خلا عاطفی از سمت پدرت داره ک اینجوری برخورد میکنه آدم عصبی میشه شوهرش نفهمنش

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخت.انشاالا به خوشی ازدواج کنی بری سر زندگی خودت

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

مامان من اوایل خوب بود یکم ساده بود تو حرف زدن

ولی الان انگار از نظر عقلی دیگه رد داده

مثل بچه کوچولو ها هر چی به ذهنش میاد از دهنش جاری میشه

اصلا روی حرفش فکر نمیکنه

منم روم نمیشه شوهرم ببرم خونه شون

حتی دخترم هم دوست نداره بره خونه شون

نمیدونم چه کار کنم

عزیزم پدرو مادر رو هیچوقت نمیشه تغییر بدی. اونا چندساله با همین وضعیت کنار هم زندگی کردن بجای تمرکز رو رفتار اونا به فکر پیشرفت خودت باش ک بتونی زندگیتو بسازی و شبیهشون نشی. نامزدت تورو بخواد باهمین وضعیت میخاد. چون تو نقش مهم زندگی‌شی

اصلا یذره سیاست بلد نیس خیلی پرته

پرت نیس روحیه خسته داره بهش محبت کن زیاد محبت کن بهش لبخند بزن آروم میشه خودت زنی میدونی 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

به‌ مادرت بگو جلو نامزدت بحث نکنن بابات هم وقتی اون اومده چیزی نکشه شوهرت که هرلحظه اونجا نیس خودت ببین که مناسبه واسه نهار شام دعوتش کن به نامزدت اصلا معلوم نکن جریان خودتونو