2777
2789

دوسنم که ۱۵ ساله دوستیم یه شدتتتت مودیه به شدتتتتتت

خانوادش ،همسرش مدام باهاش درگیرن

الان یک هفتس میگفت بلیط سفر بگیریم گقتم باشه

بعد گفت پول ندارم بریم فعلا تو حرم میخوابیم

من گفتم نمیتونم

بعد گفت اصلا همسرم راضی نیست ولی بلبط و بگیریم راضی میشه

من گفتم نمیخوام نگیر  بلیط برای من

امروز زنگ زده هرجی از دهنش دراومده بهم میگه که بلیطا پر شد تقصیر تو

منم هرچی تو دلم بود بهش گفتم و گفتم همرو حتی همسرت و کلافه کردی  به خودت بیا وگرنه هیچکس دورت نیست دیگه

الان کامل قهر کردیم🥲

خوب کردی و حقم داشتی

عذاب وجدان نگیر

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ارتباط با آدمای مودی سخت ترین کار ممکنه

یه روز می‌آن با نهایت بی منطقی گند می‌زنن تو اعصابت فرداش یجوری مهربون و خوش اخلاق می‌شن که عذاب وجدان می‌گیری اگه بخوای قطع ارتباط بکنی

واقعا سمی ترین ارتباط ها با آدمای مودی هستن به نظرم

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم