2777
2789
عنوان

بو خیلیییی مهمه واسه ازدواج

559 بازدید | 40 پست

خداروشکر هم بابام خوش بوعه هم شوهرم

یه بار یکی از فامیلامون که مرد هست اومد خونمون من یه متر باهاش فاصله داشتم ولی بوی بدش بهم میرسید. واااای داشتم دیوونه میشدمممم 😑😑😑😑

بعد تازه نامزد شده بود خواست عکس نامزدشو بهم نشون بده یکم نزدیک تر شد چشام سیاهی رفتتتت وااای داشتم میمردم بخدا

فقط دعا میکردم زودتر بره

الان ازدواج کرده.نمیدونم هنوزم همونطوری بو میده یا نه

دوستم میگه اکثر مردا بو گندوعن😐

خلاصه بو خیلی براتون مهم باشه تو ازدواج

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بو دیگه ربطی نداره اون نظافته که رعایتش بایدیه

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

صد درصد ولی شاید اون فامیلتون مثلا دویده بوده یا همون بار بوی بدی میداده

نمیدونم خیلی وقته ندیدمش

قبل ترشم زیاد نمیدیدمش

خدایا سرنوشتم را شفای انسان هایی قرار ده که در کورسوی امیدشان شفای تو را می طلبند...

من فکر میکردم مردا بو نمیدن..آخه شوهرم بو عرق نمیده هیچوق..بوی بدنش خوبه وقتی با ادکلن و سیگار ترکیب میشه خیلی دوس دارم..ولی پاهاش بو گند میده کفش پوشیدنی خخخ

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....