2777
2789
عنوان

با وضعیت قیمتا هرروز آب بخورید😂

517 بازدید | 43 پست

دیگه به جایی میرسیم پولمون به خرید آبرسان و اینچیزا نمی‌رسه برای صورتمون 

پس همون به الوئه ورا و گلاب و آب افاقه میکنیم😂

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما از گشنگی داریم میمیریم تو فکر زیباییتی

نمی‌بینی تیکه انداختم 😒

دوتا کار تو یک اکانتینم به تاپیکا گیر ندید ❤️( سنمو الکی زدم ۶۰ سال )❤️میان آرزوی تو و معجزه خداوند، دیواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزویت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن. هیچ کودکی نگران وعده بعدی غذایش نیست زیرا به مهربانی مادرش ایمان دارد. ای کاش ایمانی از جنس کودکانه داشته باشیم به خدا…💚 دوست عزیزم نظر منو تو ( فرهنگمون ، اعتقاداتمون، خانواده ای که توش بزرگ شدیم و...) متفاوته پس انتظار نداشته باش حرف و کامنتم مطابق میل تو باشه☺️🥰پس لطفاً دلخوری پیش نیار و کامنتمو ریپلای نکن😘بوس بهت

من به الوورا حساسیت دارم ، خیار رنده میکنم میزنم به پوستم 

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

🤣🤦‍♀️

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

چیزای ضروری رو بخرین اگه بودجه خرید روتین کامل نداشتین 

یه ژل شستشو قیمت مناسب که سیمپل عالیه

یه ابرسان که ژنوبایوتیک خوبه 

یه ضدافتاب،لافارر و مای قیمت مناسبن 

همینا کافیه اگر مشکل پوستی خاصی ندارین 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من از دوستم ۴ تا ابرسان ۴ تا ضد افتاب خریدم قسطی🤣😂گفتم شاید دیگه گرون بشه

چه برندهایی خریدی؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من از دوستم ۴ تا ابرسان ۴ تا ضد افتاب خریدم قسطی🤣😂گفتم شاید دیگه گرون بشه

ضدآفتاب لافارر چندماه پیش خریدم ۶۰۰

امروز قیمت کردم ۱ میلیون و ۱۸۹ هزار 😐

چیزای ضروری رو بخرین اگه بودجه خرید روتین کامل نداشتین یه ژل شستشو قیمت مناسب که سیمپل عالیهیه ابرسا ...

خواهر ضدآفتاب لافارر ۱ میلیون و ۱۸۹ هزاره😂😂

مای میگن ایرانیه لک میاره که

وقتی نت میخرید و میاین نی نی سایت یعنی آنچنان دغدغه گرسنگی هم ندارید

یک کلام مادر عروس

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻