2777
2789
عنوان

با شوهرم نرفتم پارک

187 بازدید | 14 پست

دیشب دعوا کردیم سر سرسنگین بودیم باهم عصری گفت میرم بیرون توام میایی باهم بریم منم گفتم نمیام بچه هارو با خودت ببر

الان فیلم تو روبیکا فرستاده یه وسیله خطرناک تو شهر بازی سوار شده 😐😐گفتم بچه هارو کجا گذاشتی گفت پیش مسئول اونجان بچه چن ساله رو به غریبه سپرده؟؟؟؟دختر بچه ۵ ساله خوشگل و بچه سه ساله

یه مرد یه پدر چقدر میتونه بی خیال باشههههههه خونم داره خونم رو میخوره دلم میخواد شب بیاد دو شقش کنم بی فکررو 

باید خودم میرفتم مراقب بچه ها نیست 😑😑خدایا به خودت سپردم سالم برسون 

ریکشنم چی باشه الان نمیخوام بی سیاست رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کار رو خراب کردی الان میپرسی چه واکنشی نشون بدم؟

شما باید میرفتی با همسرتون ی روز شاد و خوب رو برای بچه هاتون می‌میساختین در عین حال با همسرتون هم سر سنگین می‌میبودین نه ضایع طوری ک بچه ها احساس نکنند.

ی معلم فیزیک داشتیم دوران دبیرستان میگفت با همسرم زیاد مشکل دارم و دائما و ۶ ماه ۶ ماه با همسرش قهر بود

ولی قهر دعواشون رو حتا بچه هاشون نمی‌فهمیدند

سیاست ینی این!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
شما کار رو خراب کردی الان میپرسی چه واکنشی نشون بدم؟شما باید میرفتی با همسرتون ی روز شاد و خوب رو بر ...

برای منم بچه هام نفهمیدن 

من عادت دارم تنهایی خلوت کنم نمیدونستم شوهرم در نبود من مراقب بچه ها نیس

گفتم روز تعطیلی با پدرشون وقت بگذرونن منم استراحت کنم که پیشمونم کرد

من هم بچه ها را با پدرشون فرستادم پارک  

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌