2777
2789
عنوان

دید تون نسبت به کسایی که خیلی با بچه ها گرم میگیرن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 42 پست

حالا داداشم ۴۵ سالشه مجرد...این تو هر جمعی باشه بچها صداش میززن دایی علی بیا بامون بازی کن..مهمون برامون اومده بود..غریبه بودن...علی هم خیلی جدی داشت بامهمونها حرف می‌زد ک بچهای فامیل رسیدن..‌گفتن دایی علی بیا بازی...علی گفت بچها برید تو حیاط من مهمون دارم ...یکیشون گفت مسخره..بدو بیا تا گوشتو نگرفتم ریقو

به نظرم تو و افرادی مثل تو خیلی مهربونن و دل پاکی دارن و ادم های خوبی هستن شماها کار درست رو میکنید ...

مرسی عزیزم این از باطن قشنگته که اینجوری میبنیی 

گناه بزرگ منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس من حوصله بچه‌ها رو ندارم با پسرم وقت بگذرونم هنر کردم مجردی هم بادم نمیاد بچه دوست بوده باشم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من خودم اينجوري ام. خيلي بچه ها رو دوست دارم. اونارهم منو. 

به بابام رفتم. اونم بچه عا عاشقن. دايي و عمو از دهنشون نميوفته. 

يه عكس دارم كه تو مجلس ختم عموم ٦تا از بچه ها همزمان دارن ميان تو بغلم😍

حالا داداشم ۴۵ سالشه مجرد...این تو هر جمعی باشه بچها صداش میززن دایی علی بیا بامون بازی کن..مهمون بر ...

😑😑😑😑😑😂😂😂😂بخداااا این خیلی بده منم یه همچین چیزیم میان دستمو میگرن میبرن وسط شون این خیلی بده 

گناه بزرگ منی

خیلی خوبه منم همینطورم فقط دودقیقع ولی تحمل دارم بعد میگم دیگه بسع برین بازی ولی دیگه ول نمیکنن

منم مشکل ام اینه ول نمیکنن وگنره حوصله ندارم کلا

گناه بزرگ منی

تو هم ول نمیکنن؟مشکل منم هست 😂😂😂😂

اره پسرداییم ۸ سالشه میگه بزرگ شدم میخوام باهات ازدواج کنم🤣

ختم قران انجام میدم کسی خواست درخواست بده بخاطر مشکلات مالی