2777
2789
عنوان

دید تون نسبت به کسایی که خیلی با بچه ها گرم میگیرن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو و افرادی مثل تو خیلی مهربونن و دل پاکی دارن و ادم های خوبی هستن 

شماها کار درست رو میکنید و خدا هم دوست داره این جور افراد رو و تو اخرت وضع خوبی دارید

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من اصلاا نمیتونم با بچه ها ارتباط بگیرم حتی در سنین پایین خیلی کم پیش میومد با یه بچه هم سن خودم دوس ...

چه جالب اینم خیلی خوبه دوست داشتم اینحوری باشم 

گناه بزرگ منی

من خودم حوصلم نمیشه ولی دیدم نسبت به این افرادخیلی خوبه خیلی دوستشون دارم میگم چه خوب که حوصله بچه دارن ومهربونن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
منم خیلی گرم میگیرم اونام دوسم دارنسر سفره برای اینکه کنارم کی بشینه دعواست البته مجردم خیلی دوس دار ...

منم 😑😂😂 انگار بخدا رفیق جون جونی همیم 😂

گناه بزرگ منی

من تو خانواده همسرم از همه کوچیک ترمسن نوه های خانواده رو دارمبرای همین هر وقت میرم سمت خانواده شوهر ...

چند سالته؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم همین بودم الان برای بچه ی خودم وقت نمیزارم .امیدوارم با بچه ی خودت هم انقد بازی کنی که اشباع بشه ...

اصلا بچه دوست نیستم برا خودم تازه حوصلهر ام ندارم میگم بچه ها خیلی میان سمتم 

گناه بزرگ منی