2777
2789
عنوان

اگه یه بچه کوچیک بهتون تیکه بندازه دائم واکنش تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 35 پست
نمی‌دونم آخه جلو همه میگه بقیه میخندم این خندیدن روشو خیلی زیاد کرده

قایمکی که بقیه نفهمن بش اخم کن . چون بقیه میخندن و بش توجه میکنن فکر میکنه کار خوبی میکنه. یا اگر خیلی ناراحت میشی به مامانش بگو فکر کنم تو خونه خیلی در مورد من حرف میزنید که بچه یاد گرفته ها و بخند

قایمکی که بقیه نفهمن بش اخم کن . چون بقیه میخندن و بش توجه میکنن فکر میکنه کار خوبی میکنه. یا اگر خی ...

اینم خوبه یه تیکه هم به اون بندازم 

گناه بزرگ منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کلا از لحاظ شعور از پدر مادرش ناامید ناامیدم مامانش یه عقب مونده فکری باباش یه متحجر وحشتنا ...

خب طبیعیه بچه ای که تو همچین خونواده ای بزرگ شه همین جوری رفتار کنه

بچه رو پدر و مادر تربیت میکنن 

بچه مقصر نیست پدر و مادر مقصرن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

راستی اسی این فلج بودن روی مغز بچه تاثیر منفی نذاشته؟ 

چون من یه فرد مبتلا به مشکل عضلانی و فلج دیده بودم که گفتن بیماریش باعث شده از نظر ذهنی هم یه مقدار مشکل پیدا کنه

مشکلات ذهنی و ارتباطی و رفتاری این بچه نداره که بیماریش ایجاد کرده باشه؟ مشکلات ارتباطی فقط به این معنی نیست که نتونه حرف بزنه هستن مشکلاتی که باعث میشن فرد نتونه یاد بگیره قوانین و قواعد اجتماعی رو و حرف میزنه ولی نمیفهمه چرا فلان حرف رو بزنه بده یا چرا فلان رفتار رو کنه بده نمیتونه درک کنه این چیزها رو و برای آموزش این چیزا بهش دکتر لازمه توانبخشی لازمه که با روش های خاصی یادش بدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

راستی اسی این فلج بودن روی مغز بچه تاثیر منفی نذاشته؟ چون من یه فرد مبتلا به مشکل عضلانی و فلج دیده ...

از لحاظ فهم مسایل خیلی قوی هست ولی گفتاری مشکل داره سخت حرف میزنه 

گناه بزرگ منی

از لحاظ فهم مسایل خیلی قوی هست ولی گفتاری مشکل داره سخت حرف میزنه

فهم مسائل اجتماعی این که مثلا چی رو کجا باید بگه یا چیزهای مربوط به رفتارها؟ 

به نظرم بهتره از یه سایت پرسش و پاسخ روانشناسی هم سوال بپرسی و مشکلات بچه رو هم براشون بنویسی