2777
2789
عنوان

اگه یه بچه کوچیک بهتون تیکه بندازه دائم واکنش تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 35 پست
خب میگی اگر بی ادبی کرد مهربونی نکنم پس منظورت چیه متوجه نشدم

لازم نیست جواب بدی به تیکه و کنایه اون بچه 

ولی نازش نکن ، قربون صدقه نرو 

کادو بی دلیل نخر 

یه زن متاهلی با زن ها معاشرت کن 

با بچه صحبت نکن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نیست جواب بدی به تیکه و کنایه اون بچه ولی نازش نکن ، قربون صدقه نرو کادو بی دلیل نخر یه زن متاه ...

درسته من کلا خیلی غرق بچه ها میشم اشتباهه نمی‌دونم چرا اینحوری ام 

گناه بزرگ منی

شرایط خیلی پیچیده ای هست 

خودم را جای شما قرار دادم دیدم که هر واکنشی شما نشون بدید بلآخره همه جانبه یک جواب منفی دریافت میکنید چه خوب چه بد 

پس چه بهتر که نشون بدید ناراحت میشید و قرار نیست هر کس که نقص عضو داره شعورش هم ناقص باشه و ما مجبور به صبوری باشیم با ترحم بیجا به خرج دادن نسبت بهش  

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

چون مشکل داره بنظرم دلشو نشکون 

دقیقا همین موضوع برا منم پیش اومده ولی خب اون بچه سالم بود،بچه خواهرشوهرم بود ،هی هم با منت میگفتن تورو خیلی دوست داره 

تا اینکه یه بار تو حال بد بودم ،یه مراسمی بود داشتیم میرفتیم که رفتم جلو آینه تمدید آرایش کنم ،با صدای بلند تو جمع گفت زندایی چقدررر آرایش میکنی ،طبق معمول بقیه هم لبخند و قربونت برم به راه بود ،برگشتم گفت به تو مربوط نیست ،تو کار بزرگتر از خودت دخالت نکن 

دختر بچه تا اون سن همه قربون صدقش میرفتن ولی اولین بار جواب شنید .بیشتر از از اون بچه خنده ماسیده بقیه حالمو خوب کرد

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
درسته من کلا خیلی غرق بچه ها میشم اشتباهه نمی‌دونم چرا اینحوری ام

با هم سن خودت معاشرت کن 

با بچه ها که بنشینی در چشم دیگران بچه به نظر میای و جدی گرفته نمیشی

چون مشکل داره بنظرم دلشو نشکون دقیقا همین موضوع برا منم پیش اومده ولی خب اون بچه سالم بود،بچه خواهرش ...

آفرین منم باید یبار بهش بگم که ازم حساب ببره اصلا اشتباه اینقد بها دادن بهش

گناه بزرگ منی

آفرین دقیقا اینطوری جدی گرفته نمیشم

پس یکم رسمی تر باش

رسمی تر بپوش ، اگه طلا داری حتما استفاده کن 

تیپ رسمی بزن ، شبیه نوجوان ها نباش

قاطی بچه ها نشو

با زن ها معاشرت کن ، حرف های منطقی بزن

حتما پدر و مادرش سر چیزای مذهبی خیلی بهش گیر میدن اینم به بقیه گیر میده چون فکر میکنه این کار درسته 

پدر و مادرش باید بهش بگن فلان حرف رو نزن خوب نیست 

بچه چیزهایی که از پدر و مادر یاد میگیره بیشتر تو ذهنش میمونه تا چیزهایی که از دیگران یاد میگیره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حتما پدر و مادرش سر چیزای مذهبی خیلی بهش گیر میدن اینم به بقیه گیر میده چون فکر میکنه این کار درسته ...

عزیزم من کلا از لحاظ شعور از پدر مادرش ناامید ناامیدم مامانش یه عقب مونده فکری باباش یه متحجر وحشتناک ک میگه زن حتی نباید رانندگی کنه 

گناه بزرگ منی

پس یکم رسمی تر باشرسمی تر بپوش ، اگه طلا داری حتما استفاده کن تیپ رسمی بزن ، شبیه نوجوان ها نباشقاطی ...

درسته دقیقا هرچند از تیپ رسمی متنفرم ولی تو این جور جمع ها میطلبه 

گناه بزرگ منی