2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن رو یه عدد ثابت نباشی مثلا هر رو۱۲۰۰نخور یه روز۱۱۰۰مثلا یه روز۱۳۰۰ همینجوری ولی بالاتر از کالر ...

ممنون از راهنمایی

فعلا که زیر ۱۵۰۰ نتونستم بخورم 

مثلا امروز روز آزاد بودم ۱۹۰۰ خوردم

واقعا سخت شده برام کنترل کالری 

اگر دوست داشتید یا فرصت دارید میگین در یک روز چه چیزایی و به چه مقدار می‌خورید 

بطری یک ونیم ۱۰۰۰۰۰ و ۲۱ روز روزی نصف لیوان تا یک لیوان مصرف کردم عالی بود و هنوز هم هرروز مصرف میکن ...

تو۲۱روز چقد لاغر کردی

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
ممنون از راهنماییفعلا که زیر ۱۵۰۰ نتونستم بخورم مثلا امروز روز آزاد بودم ۱۹۰۰ خوردمواقعا سخت شده برا ...

من تهش۱۳۰۰کالری بخورم سعی میکنم پروتئین روزانه ام رو بیشتر کنم برنج در حد۶قاشق نون یه کف دست نون برای صبحونه تخم مرغ یا پنیر میخورم ناهار و شام طبق سفره خانواده پیش میرم ولی کم میخورم میان وعده ام شیر یا میوه یا بادوم وکشمش میخورم روزی یکی دوتا هم خرما میخورم که قندش طبیعی هست 

با برنامه مانکن کالری شماری میکنم بعضی روزا ممکنه کالری مصرفیم بره بالا و اون روز رو خوب رعایت نکنم ولی سریع برمیگردم به رژیم، میخوای چند کیلو کم کنی گلم؟ 

چرا

چون از خودت تشکر کردی و گفتی دمم گرم  

از این جمله ات خیلی خوشم اومد  گفتنش تو فضای عمومی واقعا جرات میخواد 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من تهش۱۳۰۰کالری بخورم سعی میکنم پروتئین روزانه ام رو بیشتر کنم برنج در حد۶قاشق نون یه کف دست نون برا ...

خیلی خوبه 

تازه من جدا از خانواده برای خودم بخارپز یا آب‌پز غذا درست میکنم با این حال کالری بیشتری مصرف میکنم 

خودم فکر میکنم ۱۰ کیلو لازم باشه کم کنم. 

چه سخته لینجوری

نه بابا عالیه میوه و سبزیجات هست 🥹😂

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

تو اینترنت در موردش اطلاعات هست من چاقی شکم و پهلو داشتم از بین رفت کلا اندامم متناسب شد

هر چ تو دیوار شهرمون گشتم نبود

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین