الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون از راهنماییفعلا که زیر ۱۵۰۰ نتونستم بخورم مثلا امروز روز آزاد بودم ۱۹۰۰ خوردمواقعا سخت شده برا ...
من تهش۱۳۰۰کالری بخورم سعی میکنم پروتئین روزانه ام رو بیشتر کنم برنج در حد۶قاشق نون یه کف دست نون برای صبحونه تخم مرغ یا پنیر میخورم ناهار و شام طبق سفره خانواده پیش میرم ولی کم میخورم میان وعده ام شیر یا میوه یا بادوم وکشمش میخورم روزی یکی دوتا هم خرما میخورم که قندش طبیعی هست
با برنامه مانکن کالری شماری میکنم بعضی روزا ممکنه کالری مصرفیم بره بالا و اون روز رو خوب رعایت نکنم ولی سریع برمیگردم به رژیم، میخوای چند کیلو کم کنی گلم؟
از این جمله ات خیلی خوشم اومد گفتنش تو فضای عمومی واقعا جرات میخواد
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰