2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال میتونیم مقطع رو عوض کنیم؟مثلا ابتدایی بریم راهنمایی

شدن که میشه حتی دبیرستان هم میتونی بری 

مقطع دبیرستان و راهنمایی از خداشونه قبول میکنن 

ولی باید مقطع ابتدایی موافقت کنه که نیروش رو بده به اونا  معمولا هم نمیکنه میگه معلم کم دارم 

ولی هرسال میتونی امتحان کنی درخواست بنویسی گاهی شرایط یه طوری میشه قبول میکنن 

من مامان دانش آموزم تزیین کلاس و همششش با خودمون بوده

مدرسه دولتی؟

من یه تزئینایی کردم اووووف😂سه بعدی هر کی میاد دهنش وا میمونه چشاش برق میزنه

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

به به ایول

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

اره ما‌کمک نمیکنیم کل کلاس باماس😂

دولتی همینه تعداد بچه ها زیاده همین تعداد زیاد کار رو چند برابر میکنه مدیر هم اجازه میده معلم از اولیا کمک بخواد من حالا اول سال خودم  تزیین میکنم چون شناختی از اولیا جدید ندارم و دوست ندارم به سال قبلیا بگم بیان چون دیگه کلاس اونا نیست ولی مرتب کردن کلر را رو دیگه میسپرم به مامانا 

ولی غیر انتفاعی چون شهریه میگیرن مدیر اجازه نمیده و همه کارا رو خود معلم باید انجام بده حتی اولیا هم نمیان کمک میگن شهریه دادیم انقدر بیایم اینکارا رو هم کنیم البته مدیرای غیرانتفاعی هم خیلی کار اضافه از معلماشون میخوان

شدن که میشه حتی دبیرستان هم میتونی بری مقطع دبیرستان و راهنمایی از خداشونه قبول میکنن ولی باید مقطع ...

بعد رشته مهم نیست چی باشه؟یا باید مرتبط باشه؟

طبق رشته میفرسته دیگه مثلا زیست خوندی میفرسته برای دبیر زیست و علوم

روانشناسی چی؟

من خودم عاشق ریاضی و فیزسک و شیمیم خیلیم استادم توش ولی رشتم روانشناسی