2777
2789
معلمشون بودید؟

نه 

کارورزی رفته بودم 

فقط چند بار شاید دیدمشون

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

من نگه میدارم سال بعد همونا رو میزنم که از مامانا نخوام بیان خودمم انجام ندم😂

اره منم نگه میدارم واقعا پدرم دراومد درستش کردم خوشمم نمیاد اولیا رو تو کلاسم دخالت بدم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانشناسی چی؟من خودم عاشق ریاضی و فیزسک و شیمیم خیلیم استادم توش ولی رشتم روانشناسی

نمیدونم والا باید بپرسی ولی مشاور مدرسه میتونی بشی 

درس روانشناسی انسانیا رو میتونی بگیری 

جامعه شناسی ، تفکر و سواد رسانه‌ای 

فلسفه منطق 

یه درس بهداشت هم دارن 

تو راهنمایی هم میشه مطالعات و سبک زندگی درس بدی 

بستگی به اداره داره شاید دینی اینا رو هم بدن 

معاونت هم میتونی بگیری 

نمیدونم والا باید بپرسی ولی مشاور مدرسه میتونی بشی درس روانشناسی انسانیا رو میتونی بگیری جامعه شناسی ...

چقدر خوب

فعلا که غیر دولتیم ازمون دادم ببینم قبول میشم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نمیدونم والا باید بپرسی ولی مشاور مدرسه میتونی بشی درس روانشناسی انسانیا رو میتونی بگیری جامعه شناسی ...

حقوق معاونت و دبیری و اپوزگاری چقدر فرق داره

با همه اذیتاشون شما بازم برگردی عقب همین شغلو انتخاب میکنی؟

به خاطر شرایطم بله 

چون یک مادرم و توی غربتم

و بهترین شغل برای من هست 

مثلا خواهرام ادارات دیگه کار میکنن سه چهار برابر من حقوق میگیرن 

اما از صبح تا بعدظهر سر کار هستن 

ولی من با بچه هام میرم و با بچه هام برمیگردن 

هر وقت بچه هام تعطیل هستن منم تعطیلم 

حس میکنم این دوره زمونه نمیشه بچه ها رو به امون خدا ول کرد 

سومتهران

من با هوش مصنوعی بازی میسازم تکلیف خونشون، کلاسم همش فعاله هر درسیشون یه چی دارن فعالیت یا اختراع

من با هوش مصنوعی بازی میسازم تکلیف خونشون، کلاسم همش فعاله هر درسیشون یه چی دارن فعالیت یا اختراع

من روزایی که بازی میبرم یا آزمایش دارن  کلاس روی هواست 

کنترل بچه ها سخت میشه 

اره منم نگه میدارم واقعا پدرم دراومد درستش کردم خوشمم نمیاد اولیا رو تو کلاسم دخالت بدم

سلام عزیزم خوبی؟ معلم چه پایه ای هستی؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍