2777
2789

همش درگیر کلاسو ازمونو تزئین کلاسو پوشه کار

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانه داری، خونه تکونی اخر تابستون ، منتظرم فرم تمتیاز بندی بیاد پر کنم ببینم امسال کدوم مدرسه میفتم

خدا قوت

من تغییر مدرسه ندادم 

فعلا شرایط جوری هست که باید مدرسه قبلی بمونم 

اگر چه خیلی سخت گیری اداری دارن 

خدا قوتمن تغییر مدرسه ندادم فعلا شرایط جوری هست که باید مدرسه قبلی بمونم اگر چه خیلی سخت گیری اداری ...

ما مجبوریم فرم‌ پر کنیم حالا طبق امتیاز اگر برسه میشه مدرسه قبل رو برداشت اگر کسی برنداشته باشه اگرم پر شده باشه یه مدرسه جدید

💥خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس پی پناهم...

ما مجبوریم فرم‌ پر کنیم حالا طبق امتیاز اگر برسه میشه مدرسه قبل رو برداشت اگر کسی برنداشته باشه اگرم ...

جدی؟

من ۵ ساله این طور چیزی ندیدم 

من ابتدایی هستم 

انتخاب با خودم بود برم یا بمونم 

ما هم سازماندهی نداشتیم، امسال فقط جابه‌جایی بود، ترجیح دادم مدرسه قبلی بمونم

الکی میگن به نظرم

پارسال هم من خواستم از شیفت بعدظهر بیام صبح اداره میگفت اصلااا نمیشه 

چند بار رفتم و آمدم و زنگ زدم تا انداختند صبح