2777
2789

از شغلتون راضی هستین خانوما؟ 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

از شغلتون راضی هستین خانوما؟

به نظرم معلمی شغلی هست که بیشتر باید خدا از ما راضی باشه 

خیلی مسئولیت سنگینی داره 

من یه روز حالم خوب نباشه، کم کاری کنم، داد بزنم و ...

کلی عذاب وجدان سراغم میاد 

اما در کل من دوستش دارم برای یه خانم بهترین شغل هست نیمه وقت هست و نصف روز در خدمت خانه و خانواده هستم

حقوقش هم کمه اما با وجدان کار کنیم با برکت میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم معلمی شغلی هست که بیشتر باید خدا از ما راضی باشه خیلی مسئولیت سنگینی داره من یه روز حالم خوب ...

بچه ها خیلی اذیت میکنن 

من یه چند باری پیش اومد 

خییییلی داد و هوار و جیغ و... 

همش میخواستن برن بیرون 

دیگه گفتم غلط کنم استخدامی شرکت کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

به نظرم معلمی شغلی هست که بیشتر باید خدا از ما راضی باشه خیلی مسئولیت سنگینی داره من یه روز حالم خوب ...

شما دبستانی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معلم ابتدایی هستید؟

اره

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

خسته نباشی اوه اوه اسم پوشه کار میاد حالم بد میشه مولا بنویس باز طرح درس روزانه و سالانه چه خوب از ا ...

من امسال یه طرحاایی تو ذهنم دارم میخوام بترکونم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

ما مجبوریم فرم‌ پر کنیم حالا طبق امتیاز اگر برسه میشه مدرسه قبل رو برداشت اگر کسی برنداشته باشه اگرم ...

یه سوال میتونیم مقطع رو عوض کنیم؟مثلا ابتدایی بریم راهنمایی

😂😂واای قشنگ میدونم چی میگی

سر و صداشون عادی میشه یا شما قلقشو بلدین؟ 

من استرسی ام به نظر شما به دبیری فکر کنم؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سر و صداشون عادی میشه یا شما قلقشو بلدین؟ من استرسی ام به نظر شما به دبیری فکر کنم؟

من که از بی نظمی و سر و صدا متنفرم 

و واقعا برام خیلی سخته

امسال یه کلاس خیلی بی نظم داشتم 

روح و روانم به هم ریخت از دستشون 

قبلا پایه پنجم بودم خوب بود 

اما اوومدم پایین پایین و دیونه شدم از دستشون 

خدا خودش توان بده😄

دبیری مطمئنن بی نظمی و سوالات چرت رو ندارن

اما به اقتضای سنشون مسئله گستاخی ممکنه پیش بیاد 

من که از بی نظمی و سر و صدا متنفرم و واقعا برام خیلی سختهامسال یه کلاس خیلی بی نظم داشتم روح و روانم ...

با همه اذیتاشون شما بازم برگردی عقب همین شغلو انتخاب میکنی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به منم بگین 😄

پایه چندی کدوم استان