2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 133 پست
نیما با نازی خوشبخت بود نازی با نیما بدبخت بود

نازنین بخاطر خونواده شوهرش تو سختی بود که اخرش ازشون جدا شدن ولی هر دو عاشق هم بودن

کتی هم بخاطر خونواده شوهرش خیلی سختی کشیده بود البته نیما هم اونو دوست نداشت

خونواده نیما سر زده میرفتن سر یخچال بخاطر غذا و همه چیز عروساشون رو تحقیر و مسخره میکردن و هزار مشکل دیگه بوجود می اوردن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب منم تو ۴ سالگی رابطه حرفای شما رو میزدم بعد ده سال به چیزی ازش خواستم و آقا بهش برخورد و نار ...

وقتی میگید بعد ۱٠ سال پس یعنی مشکل از اقا نبوده عزیزم، یا خودتون مقصر بودید یا هر دوتون🌹

البته با احترام این نظر منه

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

خونه مگه پفکه داشته خریده

وام ازوداح و چند تا وام دیگ گرفت خونه خرید جهیزیه چون نظامی بود همه رو از فروشگاه‌هایی ک  قرار داد دارن خرید برا زنش قسطی بعد فروخت نقد همه رو مارک خرید گوشی هم قسطی خریده حالا فقط ماشینش پرابدع که بنطرم اونم سر دو سال می‌کنه پژو . طلا هم قرضی برداشته برا زنش . و خب دو سه جا کار می‌کنه واقعا کار می‌کنه 

گناه بزرگ منی

دقیقا منم انقد حرص میخورمطرف بعد ما ازدواج کرده شغل دوم داره همین یه ماه پیش خونه خرید....شوهر من کا ...

دقیقا شوهر منم همینه کف گفتی انگار داری منو توصیف می‌کنی 

گناه بزرگ منی

چقدم موند پای حرفاش

شرایط عجیبی رو قبول کرده. موفق باشید.

من که خواستگاری میرم صاف رو صادقانه میگم، 8-10 ساعت کار می کنم، انسان هستم و بعدش نیاز به استراحت دارم. اعتقادی به بردگی ندارم.

اگر آرزو های کودکی شما هنوز تیک نخورده شاید برآورده کردن اونا در توانم نباشه. سطح انتظارات خودتون رو بیان کنید.

خوشبختی رو چند درصد در مادیات می بینید.

من خواسته های خودم رو از این دنیا کنترل کردم. دوست دارم هر 3 سال کامپیوتر 500 میلیونی بخرم، دوست دارم دستگاه CNC تقریبا 2 میلاردی بخرم. دوست دارم هر هفته با دوستام مجردی برم کوه. ولی به این رسیدم که زندگی مشترک یعنی فداکاری، این آرزو های پوچ رو کنار گذاشتم. توی خواستگاری هم دنبال خانمی میگردم که از آرزو های بلند دست کشیده باشه. از این بابت گفتم روز اول این ها رو بیان کردید یا نه.

به نظر من خوشبختی داشتن تمام ابزار ها برای من یا تمام لباس ها و زیبنده ها برای همسرم نیست. خوشبختی لبخندی هست که هر روز به هم هدیه می کنیم.

دقیقا منم انقد حرص میخورمطرف بعد ما ازدواج کرده شغل دوم داره همین یه ماه پیش خونه خرید....شوهر من کا ...

"پدرشم هیچی نداره حداقل دلم خوش باشه که ارثی چیزی بهمون میرسه"

یا خدا، بنده خدا زنده است در مورد ارث او صحبت کنیم.

چطوری دلمون میاد اینطوری فکر کنیم.

آره عاشق بود ولی شوهر من برا من جون میداد همین الانم میده از محبت و حرف و عشق و علاقه کم نمیزارع اما ...

ان شالله می بینی که یه روز با گذشت زمان درست می شه ،

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

شرایط عجیبی رو قبول کرده. موفق باشید.من که خواستگاری میرم صاف رو صادقانه میگم، 8-10 ساعت کار می کنم، ...

مگه من ازش دستگاه cnv چی چی خواستم من میگم بهم پول بدم برم لباس بخرم میگه این ماه نه ماه دیگه لباس تو خونه ای ندارم بپوشم مگه چی ازش خواستم من شرایط خاصی دارم که توضیح نمیتونم بدم ولی بخاطر درسم مجبورم خونه یکی از اقوام بمونم بهش میگم یه اتاق دانشجویی برام اجاره کن برم سر بار مردم نباشم میگه زورم نمی‌رسه میگم برو دنبال کار دوم تو  در هفته دوتا ۲۴ ساعت سرکاری بقیه اش بیکاری زندگی مون یک تکونی بخوره میگه نمیتونم ازم برر نمیاد . اینقددچیزایی هست که از پسش بر نمیاد یا نمیخواد بر بیاد که خنده ات میگیره کم ترین نیاز به خونه اینه که کمد دیواری داشته باشه من لباسام تا میکنم می‌زارم تو بقچه این هم از این  و...

گناه بزرگ منی

"پدرشم هیچی نداره حداقل دلم خوش باشه که ارثی چیزی بهمون میرسه"یا خدا، بنده خدا زنده است در مورد ارث ...

بله پس چی ارث هم خیلی مهمه

میه قراره حتما طرف بمیره تا ارث رو تقسیم کنه بین بچه هاش؟؟؟!!!

شوهر خاله خودم انقد پولداره هنوزم زنده س برا بچه هاش خونه خرید،برا خرید ماشین و...بهشون کمک کرد

شرایط عجیبی رو قبول کرده. موفق باشید.من که خواستگاری میرم صاف رو صادقانه میگم، 8-10 ساعت کار می کنم، ...

اینقد دفاع نکن از هم جنسای خودت عرضه زن گرفتن ندارید نگیرید شوهر من مغز منو خونواده ام با مته سوراخ کرد خدا می‌دونه صد بار بهش جواب رد دادم اصلا قصد ازدواج نداشتم اینقد اصرار کرد کرد که آخر سر من احمق  تو سن کم گفتم ولش کن بزار از دستش راحت شم بله دادم من غلط کردم همینجا میگم غلط کرده 

گناه بزرگ منی

خب دقیقا اون خنده از کجا میاد ک هدیه بدین

خنده از انگشتری که براش می خرم و سوپرایزش می کنم میاد. یا از علاقه ای که به هم داریم.

شاید بد برداشت کردید یا قبلی ها رو نخوندید. این که مثلا درآمد شوهر 20 تومن هست ولی زن میگه من فلان ژاکت 40 تومنی رو می خوام. می دونه نمی تونه تامین کنه ولی پیش خودش فکر می کنه که بره شغل دوم داشته باشه و افسردگی بگیره، به من چه، بره پول قرض بگیره، به من چه. من خواسته هام رو مطرح می کنم. اون باید یه طوری برآورده کنه. منم به این فکر نمی کنم که چه قدر این شدنی هست یا نه. اگر کسی چنین تفکری داره، صادقانه روز اول خواستگاری بیان کنه. شاید پسری باشه که چنین شرایطی رو قبول کنه.