2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 133 پست
منمهنوز کلیپ هاشو میبینم و حتی چند وقت قبل دانلود کردم و دوباره نگاه کردمطنز مسافران هم خیلی خوب بود ...

دقیقا 

مسافران هم عالی بود 👏

هم سلیقه ایم😍

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
نهتو نظرات قبل و بعد گفتم منظورم از خرج کم،،، نخریدن نیست و بستگی به درامد شوهر گفتموقتی میگن کم خرج ...

ولی درکل مردا زود عادت میکنن و ترک عادت هم مشکل خیلیاشون دیگه نیازای زنشون براشون مهم نیست و نمیفهمن بابا اونموقعی که نداشتی خانمی کردیم و چیزی ازت نخواستیم و حالا که داری کوتاهی نکن و  یه جوری میشه که وقتی میگیم پول بده انگار گفتیم جون بده 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این فیلم اتفاقا میخاس نشون بده اونی ک بخاطرش تو فشاری و مجبوری قرض کنی نمیتونی باهاش زندگی کنی با نازنین خوشبخت بود

ولی در کل خرج کردن برای زن لازم 

ب این علت ک وقتی برای خودت خرج میکنی یعنی ب خودت میرسی پس زیباتر میشی جوون تر میشی

من ۶ماه کامل هرچی پول توجیبی داشتم خرج خودم کردمو ارزش قائل میشم برا خودم هرجایی هر لباسی نمیخرمالان ...

عزیزم طلا برا خودت میخری دیگ برا شوهرت که نمی‌خری هرجا هم دیدی لازمه پول لباس بده ولی جمع کن طلا هم بخر

گناه بزرگ منی

این فیلم اتفاقا میخاس نشون بده اونی ک بخاطرش تو فشاری و مجبوری قرض کنی نمیتونی باهاش زندگی کنی با نا ...

نیما با نازی خوشبخت بود نازی با نیما بدبخت بود 

گناه بزرگ منی

من ۶ماه کامل هرچی پول توجیبی داشتم خرج خودم کردمو ارزش قائل میشم برا خودم هرجایی هر لباسی نمیخرمالان ...

طلا زیر یه گرم بگیر

نیازی نیست حتما بزرگ باشه

بخاطر این میگم که طلا ممکنه  هی گرونتر بشهر اخه امسال تقریبا دو برابر شد

یعنی با پول 6 تومن الان سال دیگه باید 12 تومن بشه تا بتونی همین طلایی که الان میخری رو بتونی بخری

طلای الان 6 تومن باشه ممکنه همون سال دیگه ده تومن باشه

درضمن وسایل شخصی بیشتر از نیازت و بیشتر از معمول نخر 

خودت باید ببینی به اندازه کافی داری یا نه

طلا همیشه برات میمونه هم میتونی استفاده کنی هم بعدا بفروشی،،،،،،،،، ولی لباس اضافه بخری ضرره

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دختر آخه چکار کنیم واقعا ماهایی ک سر سفره مادر پدر بزرگ شدیم واقعا نمیتونیم موقع نداری پا رو خرخره ش ...

بله حتی توی شرایط شما زنی که خرج نداره ارج نداره. این به خونه و نون و نوا برسه تو رو یادش میره. ذات مرد اینه که برای ماده ای ارزش قائله که خودخواه و طناز باشه نه دم دستی. توی طبیعت، نر باید هزار جور کار انجام بده تا ماده بهش نگاه کنه غیر از این باشه خلاف طبیعته. پس حتی توی همین شرایط برای خودت هم خرج کن در ضمن بخشی از خونه رو به نام خودت بزن که بفهمه کمک کردن و قناعت کردنت از سر سادگی نبوده بلکه بخشی از خونه رو میخوای.

عزیزم بخدا آدم میشناسم شوهرش از شوهر من بدبخت تر ولی برا زنش خونه خرید ماشین خرید گوشی ۲۰۰ میلیونی ...

خب حتما این مرد عاشق زنش بوده وقتی شوهرمون هم پول نداره هم دوسمون نداره هرچیم بگی ک گوش نمیکنه😐🥺

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر ... گور پدر این زندگی ، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد ...تاوان بدن یا ندن چه فرقی به حال ما میکنه ؟ ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشه ما تو رو ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما رو دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما رو تو این زندگی نکبت بار میون این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمیشه ، تموم شد...یا رب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... 

عزیزم قرض کنه چه اشکالی داره بره وام بگیره بره کار دوم راه بندازه به در و دیوار بزنه ولی نمیکنه اینک ...

دقیقا منم انقد حرص میخورم

طرف بعد ما ازدواج کرده شغل دوم داره همین یه ماه پیش خونه خرید....

شوهر من کارمنده خیییلی بیخیاله نه میزاره من برم سرکار(البته منم بخاطر بچم شرایط سرکار رفتن ندارم)،نه خودش میره شغل دوم

پدرشم هیچی نداره حداقل دلم خوش باشه که ارثی چیزی بهمون میرسه

منم مجبورم رو خیلی از خواسته هام خط بکشم

بخدا سه ساله دلم میخاد برم ابروهامو میکرو کنم همش پول کم میاریم

دیگه بریدم....خلاصه اینکه مرد باید زرنگ باشه تا خونوادش تو آسایش زندگی کنن

خب حتما این مرد عاشق زنش بوده وقتی شوهرمون هم پول نداره هم دوسمون نداره هرچیم بگی ک گوش نمیکنه😐🥺

آره عاشق بود ولی شوهر من برا من جون میداد همین الانم میده از محبت و حرف و عشق و علاقه کم نمیزارع اما از خرید چیزای گرون برام حیف می‌دونه و نمیخره یا حداقل تلاشش رو نمیکنه عشق رو خودمون به لجن میکشیم 

گناه بزرگ منی