2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 133 پست
کتی همون موقعی که رفته بود تا نازنین رو صلح بده توضیح داد که خونواده نیما بهش میگفتن دراز ییلاقی و ه ...

داداش خدا قوت داری تمام تلاشتو میکنی تا یه جورایی تقصیرارو بندازی گردن زن 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

منم اوایل اینجوری بودم از خودم خیلی می‌گذشتم تا جمع کنیم خونه بسازیم. دیدم داره بد عادت میشه و من براش بی اهمیت شدم. گفتم بمن چه بابا. 

الان پالتو چرم طبیعی میخرم. 23 میلیون. بوت میخرم 8 میلیون و... دیگه درست شده. الان بخوام لباس بخرم منو هرجایی نمی‌بره. 

البته شوهر من وضعیت مالیش خوبه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن باید خرح کنه ولی متعادلمن هیچ خرجی نمیکردم همیشه مچ شوهرمو میگرفتممیدونی دقیقا کی میگرفتم مچش؟ وق ...

منم نگفتم خرج نکنه

بستگی به وضع شوهر داره

منم میگم گاهی زنها نباید اینقدر برا بچه ها فداکاری کنن مثلا خودشون لباس ندارن بچه کلی لباس داره بازبرا بچه لباس میخرن

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

تجربه ای هستش ک به دست آوردم توی زندگی مشترکمحیف دیر می فهمیم ما زن ها

منم دیر فهمیدم ولی به همه میگم تو زندگی اولویت خودتون باشید 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ادامه ش اضافه کن زنی ک زبون نداره احترام ازجانب شوهر و خانوادشو هم نداره

با احترام جوابشو بده

کسی که زبون درازی می کنه و میزنه به سلیطه بازی فقط ترس از زبونشه که کسی چیزی بهش نمیگه نه از رو احترام...

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چه راهی

ببین من اوضاعم بد بود در حدی ک خرج خانوادش میکرد دختر خواهرش مادرش دوست دخترش ولی من نه

منم کم کم شروع کردم برای خودم ارزش قائل شدم واسه هر چی

حتی کولر وقتی اون بود فقط میزدم ک پول برق نیاد

وقتی دستش خالی بود خیلی هوای منو داشت چون میدونست حواسم هست ولی وقتی تو حسابش پول بود همه زندگیش بقیه بودن 

از سرکار ک میومد اصلا من براش مهم نبودم میرفت پیش اونا قلیون بکشن و من هر چی مامانش میگفت یاخواهرش باید خودمو میزدم ب کوچه علی چپ ک از حرفاشون ناراحت نشم رابطمون خوب باشه و همیشه هم من عروس بد بودم اما الان یکساله فقط خودم مهمم و جالبتر اینجاست ک الان شوهرم انقدر ک طرف منو میگیره باخانوادش کاری نداره ناراحتی من واسش مهمه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان با سیاست زنانه برو جلوشروع کن با مهربونی دور شوهرتو بگیر چون مردها وقتی باهاشون لج کنی بدتر می ...

عزیزم گیر یه هفت خط افتادم که باید عمروعاص شم تا بتونم گولش بزنم 🤣

گناه بزرگ منی

اخرش نازنین طاقتش تموم شد بخاظر رفتارای شوهرش و خونواده شوهرشکتی رفت پیش نازنین گفت اره نیما بی عرض ...

چقدر دقیق‌ یادته😍

عاشق ساختمان پزشکان بودم

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من شوهرم نمیخره اما مثلا برا تولدم وروز زن یاهرموقع پول باشه خودم میگم طلا میخام ومیخره دیگه نمبمونم تاخودش یه حرکتی بزنه خودم میگم

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
با احترام جوابشو بدهکسی که زبون درازی می کنه و میزنه به سلیطه بازی فقط ترس از زبونشه که کسی چیزی بهش ...

زبون نداره   و زبون درازی میکنه  یه چیز نیستن

زبون داشتن معنیش زبون درازی نیست  از حق خودت دفاع کردنه اونم بااحترام     کسی نگف سلیطه بازی خوبه

اگر هر کسی چنین اعتقادی داره، روز اول خواستگاری مطرح کنه.اصل بر صداقت هست، بایستی افکار خودمون رو بی ...

روز اول خواستگاری گفتم توقعات مو ۵ سال منو تو عقد نگه داشت دهن مو سرویس کرد گفت تو توقعات ازم بالا بوده بعد هم اصلا اون چیزی که میخواستم نداد بهم 

گناه بزرگ منی

منم تجربه کردم چون خونه بایام چشم و دل سیر بودم و نمیخواستم مثلا واسه یه شال از شوهرم درخواست پول کن ...

من هنوزم چیزی خانوادمم میخرن باید به مادره خداذنشناسش بگم خانوادم خریدن چون اگر پسرش چیزی برام بخره اینا پر میکننش مردتیکه بچه 

دختر آخه چکار کنیم 

واقعا ماهایی ک سر سفره مادر پدر بزرگ شدیم واقعا نمیتونیم موقع نداری پا رو خرخره شوهر بزاریم

حالا دیگه اگه وقتی وضعش خوب شد و فکر کرد زن لیاقت نداره، از نفهمی خودشه 

والا من هرکاری هم بکنم نمیتونم فراتر از شرایط فعلیمون ازش انتظار داشته باشم 

ب هر دری میزنیم بتونیم ی خونه بخریم 

آنقدر اجاره نده، کارش سخته صبح تا شب تو سرما و گرما 

اجاره خونه، خرج خونه ب منم در حد توانش ماهانه میده 

مدتی هم ک کار می‌کردم میدادم طلا برای خونه دار شدنمون

درسته زنی ک خرج نداره ارج نداره ولی چکار کنیم خواهر

واقعا شما جای من بودین میتونستین حسابی ازش پول بگیرین و خرج کنین

دقیقا برا تولدم رفع عروسک خرید منم حالم از عروسک بعد میشه الکی گفتم خوشحال شدم دیدم اوه اوه من وقد ...

دور از جونت گلم منم کم توقع بودم اشتباه کردم شده براش عادت اصلا خودش خانوادش برام ارزش قایل نیستن موهام سفید شده از بس اذیتم کردن عین گداها شدم لبلسم درست حسابی نمیخره خانوادم میخرن