2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش خدا قوت داری تمام تلاشتو میکنی تا یه جورایی تقصیرارو بندازی گردن زن

نه

تو نظرات قبل و بعد گفتم منظورم از خرج کم،،، نخریدن نیست و بستگی به درامد شوهر گفتم

وقتی میگن کم خرج یعنی شوهرشون مشکل مالی داره

مشکل مالی نداشته باشه باید لباس و خوراک هم متناسب با درامد باشه یا حتی زن ماشین بخره

مثلا بعضی مردا درامد چند ده میلیونی دارن ولیاصلا پول نمیدن زن و این یه اشتباه بزرگه

خرج باید متناسب با درامد و مشکلات باشه و البته اسراف هم نشه

اون فیلمو مثال زد منم ادامه فیلمو گفتم

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

زبون نداره و زبون درازی میکنه یه چیز نیستنزبون داشتن معنیش زبون درازی نیست از حق خودت دفاع کردنه ...

آره درسته

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ببین من اوضاعم بد بود در حدی ک خرج خانوادش میکرد دختر خواهرش مادرش دوست دخترش ولی من نهمنم کم کم شرو ...

الان بریم سوپری اول واسع خودم تخمه آدامس چیزایی ک توخونه خودم میخورم برمیدارم موقع غذا گوشت خوبه واسه خودمه نه بچه نه شوهر و تا بزرگترین چیزها اول خودم اولویتم موقع خرید اول خودمم بعد بقیه بچه اگه شد لباس بخره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

من هنوزم چیزی خانوادمم میخرن باید به مادره خداذنشناسش بگم خانوادم خریدن چون اگر پسرش چیزی برام بخره ...

منم همینطور یعد جالبیش اینجاس وقتی به شوهرم میگم مگه میترسی ازشون که دروغ بگم بابام خریده شروع می‌کنه جبهه گرفتن و داد و بیداد مردک ترسو 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

روز اول خواستگاری گفتم توقعات مو ۵ سال منو تو عقد نگه داشت دهن مو سرویس کرد گفت تو توقعات ازم بالا ب ...

اگر شما روز اول آشنایی فرمودید که من یه سری توقعات دارم و تو باید شغل دوم و قرض گرفتن و زدن به در و دیوار و ... رو انجام بدی تا توقعاتم رو برطرف کنی، خدا خیرتون بده. اون مرد هم قبول کرده چنین سرنوشتی داشته باشه.

زبون نداره و زبون درازی میکنه یه چیز نیستنزبون داشتن معنیش زبون درازی نیست از حق خودت دفاع کردنه ...

عزیزم بزار ازت بترسن حتی بزور اصلا مهم نیست چی فکر میکنن

گناه بزرگ منی

خدایی این آقا چطور بدبخت بوده؟؟؟؟؟؟؟ خونه گوشی آنچنانی ماشین

خودش نداشت برا زنش تهیه کرد شغل اصلی نظامیه ولی دو جا کار می‌کنه خودشو پاره کرده عزیزم مثل شوهر من نیست یه روز سررکار دو روز خواب 

گناه بزرگ منی

من ۶ماه کامل هرچی پول توجیبی داشتم خرج خودم کردم

و ارزش قائل میشم برا خودم هرجایی هر لباسی نمیخرم

الان سوالم اینه

میخواستم ۶ ماه پول جمع کنم طلا بگیرم برا خودم

الان پول جمع کردن و خرج نکردن برا خودم اشتباست؟؟

چون طلا گرفتن یهویی نمیشه سخت شده

یا باید پول جمع کنم یا کلا طلارو بیخیال شم خرج خودم کنم

کدوم؟؟؟!!!!

چقدر دقیق‌ یادته😍عاشق ساختمان پزشکان بودم

منم

هنوز کلیپ هاشو میبینم و حتی چند وقت قبل دانلود کردم و دوباره نگاه کردم

طنز مسافران هم خیلی خوب بود 

و شب های برره هم خوب بود ولی تلخه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

دختر آخه چکار کنیم واقعا ماهایی ک سر سفره مادر پدر بزرگ شدیم واقعا نمیتونیم موقع نداری پا رو خرخره ش ...

عزیزم میگم از خواسته هات نزن نمی‌گم بزور پول بگیر خرج الکی کن لباس لازم داری بگو آقا لباس میخام تموم فلان کفش رو میخام 

بهش بگو من فلان گوشی رو  می‌خوام ولی می‌دونم دستت تنگه  

گناه بزرگ منی

عزیزم بزار ازت بترسن حتی بزور اصلا مهم نیست چی فکر میکنن

ازم ک نمیترسن ولی احتراممو دارن چون فهمیدن ک منم حق دارم تو زندگی تصمیماتی بگیرم  مثلا شاغل باشم یا محل زندگی انتخاب کنم و...     ومتاسفانه ما خانما تا آسیبشو نخوریم عاقل نمیشیم  ازدواج اولم سر دخالت دیگران خراب شد   الان بعد۳۷سال عمر تازه فهمیدم ک زبون نداشتن و میدون دادن ب دیگران ممکنه چ بلایی سر زندگی مشترک بیاره