2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج نداره ارج ندارههه

| مشاهده متن کامل بحث + 5848 بازدید | 133 پست
موافقمهمیشه کوتاه میایم میگیم دسشون خالیهبعد میشیم کوتاه ترین دیوار

کوتاه که میای هر جا هم پول داشته باشه میگه ندارم ول کن این که قانع است زود خر میشع

گناه بزرگ منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و چه مرد هایی ک تا از فقر در آمدن سریع فراموش کردن رفیق سختی هاشون رو

ربطی نداره این به زن و مرد ربط داره

مثلا یکی هست زن خرج زندگی رو میده و مرد اصلا کار نمیکنه ولی باز میگه زن جوون میخوام

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عزیزم بخدا آدم میشناسم شوهرش از شوهر من بدبخت تر ولی برا زنش خونه خرید ماشین خرید گوشی ۲۰۰ میلیونی ...

الان با سیاست زنانه برو جلو

شروع کن با مهربونی دور شوهرتو بگیر 

چون مردها وقتی باهاشون لج کنی بدتر می شن

هنوزم دیر نیست

حتی تو خودت وام خونگی بردار 

باهاش یا طلا بگیر یا بده کسی باهاش کار کنه اگر کسیو مورد اعتماد میشناسی(بورس نه ها)

خودت حال خودتو خوب کن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

سلام گلم منم گذشتم ولی اینم بگم شوهرم نمیخواد کلا برام خرج کنه چون مادر پدرش اجازه نمیدن و نگذاشت ب ...

دقیقا  برا تولدم رفع عروسک خرید منم حالم از عروسک بعد میشه الکی گفتم خوشحال شدم دیدم اوه اوه  من وقد هرم 

گناه بزرگ منی

ربطی نداره این به زن و مرد ربط دارهمثلا یکی هست زن خرج زندگی رو میده و مرد اصلا کار نمیکنه ولی باز م ...

من از تجربه ای که خانم ها بعد سال ها زندگی به دست میارن میگم

و شما از دید مرد ها نگاه میکنید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

موافقم عزیزمخدا پدرتون رو‌براتون نگه داره 🩷فقط امیدوارم همه زوجها با هم خوب زندگی کنن و درگیر حاشیه ...

ان شالله

ممنونم ازتون🌷

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

در یک کلام نازنین اگه یکم مثل کتی بود ایهقد اذیت نمیشد همون بحث ارزش هست از نظر نیما عشق یعنی نازنی ...

کتی همون موقعی که رفته بود تا نازنین رو صلح بده 

توضیح داد که خونواده نیما بهش میگفتن دراز ییلاقی و هزار حرف دیگه

مشکل نازنین اصلا نیما نبود خونواده نیما بودن و اینکه هنوز اسم کتی تو زندگی شون بود

نیما پول هم نداشت و باید مهریه  کتی رو هم میداد

اخرش که خونشون جدا شد مطمینا خیلی از مشکلاتشون هم حل میشد

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

سلام گلم منم گذشتم ولی اینم بگم شوهرم نمیخواد کلا برام خرج کنه چون مادر پدرش اجازه نمیدن و نگذاشت ب ...

منم تجربه کردم چون خونه بایام چشم و دل سیر بودم و نمیخواستم مثلا واسه یه شال از شوهرم درخواست پول کنم البته خدا از مادرش نگذره که هر وقت حتی یه جوراب نو پام دید شوهرمو پرش کرد که زنت هر چی پول درمیاری میده برای لباس و این حرفش تاثیر گذاشته روش 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

عزیزم قرض کنه چه اشکالی داره بره وام بگیره بره کار دوم راه بندازه به در و دیوار بزنه ولی نمیکنه اینک ...

اگر هر کسی چنین اعتقادی داره، روز اول خواستگاری مطرح کنه.

اصل بر صداقت هست، بایستی افکار خودمون رو بیان کنیم.

شاید کسی رو پیدا کنه که با او هم عقیده باشه.

منم با شما موافقم و صحبت از یک رابطه نزدیک به ۴ ساله هستش. این عزیزان یا انتخابشون درست نبوده یا خود ...

چه جالب منم تو ۴ سالگی رابطه حرفای شما رو میزدم بعد ده سال به چیزی ازش خواستم و آقا بهش برخورد و ناراحت شد الان دیگ پول لباس و این چیزا رو هم صد بار میگم تا بده 

گناه بزرگ منی