ناعنگی_میقولی مدیر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 عنوان هستید عکس نامزدمو بزارم بگیدچطوره | مشاهده متن کامل بحث + 12306 بازدید | 319 پست پارتنرمه البته و عنوانو نوشتم نامزد گیر ندناگه هستید کامنت بزارید عکسشو داخل امضام بصورت لینک بزارم بگید قیافش استایلش چطوره و چه وایبی ازش میگیرید🩷 .. 1404/05/31 | 04:35 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 اسی قدت چنده خودت یه عکس دیگه گزاشتم ازش امضام اینجا ۳۰بیشتر میخوره🤲🏼😂من ۱۶۵ ..
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 عزیزم خیلی وایب خوبی میده چهرشو اینکه طبیعیه ک پسرا همیشهههه بیشتر از سنشون نشون میدنجذااابه مبارک ه ... قربونت برمدعا کن این نپره🤣 ..
عشقمعلمی78 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2465 مرد باید فقط غیرت داشته باشه پشت خانواده اش باشه وگرنه نه خوشگلی واسه کسی نون آب نشده هیچ بعضی موارد باعث دردسر هم شده درکل پسر خوبی به نظر میاد ولی ما از رو عکس قضاوت میکنیم تو باید از رو اخلاقش ببینی به درد زندگی میخوره یا نه
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 مرد باید فقط غیرت داشته باشه پشت خانواده اش باشه وگرنه نه خوشگلی واسه کسی نون آب نشده هیچ بعضی موارد ... اخلاقش احساسیه و زودرنجه ک من بدم میاد و بدم میاد مرد قهر قهرو باشه ..
عشقمعلمی78 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2465 اخلاقش احساسیه و زودرنجه ک من بدم میاد و بدم میاد مرد قهر قهرو باشه سنش کمه نظامی ها معمولا مقرراتی و خشنن ایندهم یواش یواش درست میشه فعلا خیلی سنش کمه
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 سنش کمه نظامی ها معمولا مقرراتی و خشنن ایندهم یواش یواش درست میشه فعلا خیلی سنش کمه انقددررررر ک مقرراتیه شدید بیش از حداگ بگی ساعت ۶ پیام میدم بشه ۶و پنج دیقه ناراحت میشهمیگ بریم بیرون ده دیقه دیر کنی واقعا ناراحت میشماز دروغ بدش میادوسواسه رو تمیزی روزی ۲ بار میرع دوش میگیرهکلی مام و عطر و اسپری و... ..
nafas45267 عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 بزار لایک هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
minajoon12345 عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3902 انقددررررر ک مقرراتیه شدید بیش از حداگ بگی ساعت ۶ پیام میدم بشه ۶و پنج دیقه ناراحت میشهمیگ بریم بیرو ... تاحدودی شبیه همسر منهالبته ایشون پدرش نظامیهولی واقعااااا من باید قهرش و وسواس و حساسیت ب تایم و.....خیلی عذاب کشیدم دیگ از ترس جدایی تعهد داده ک داره اصلاح میشه مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 تاحدودی شبیه همسر منهالبته ایشون پدرش نظامیهولی واقعااااا من باید قهرش و وسواس و حساسیت ب تایم و.. ... اصلاح شده ؟ منم خیلی قهر میکنه امشب بهش گفتم بسه خجالت بکش دیگه همش قهر میکنی قهرم میکنه میره استوری غمگین میزاره ک من ریپ بزنم روش گفتم باربعدی قهر کنی دیگه هیچوقت برنمیگردم چرا اینطورین واقعا بدم میاد من باید قهر کنم اون بیاد فقط ..
minajoon12345 عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3902 اصلاح شده ؟ منم خیلی قهر میکنه امشب بهش گفتم بسه خجالت بکش دیگه همش قهر میکنی قهرم میکنه میره استوری ... والا قهراش ماهانه شده بود ک من تحملم تموم شد و کلا گفتم فقط جدایی اما خوب قبول نکرده فعلا ک تو مرحله اثباته،نمیدونم واقعا اصلاح شده یا فیلم بازی میکنهما حدود۲سال عقدیم و درست ۱۸ ماه قهر بودیم مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 والا قهراش ماهانه شده بود ک من تحملم تموم شد و کلا گفتم فقط جدایی اما خوب قبول نکرده فعلا ک تو مرحله ... ۱۸ ماه قهر؟🤯🤯 تعجب میکنم چطور حاضر شدی باهاش ادامه بدی ..
minajoon12345 عضویت: 1402/08/28 تعداد پست: 3902 ۱۸ ماه قهر؟🤯🤯 تعجب میکنم چطور حاضر شدی باهاش ادامه بدی آره مثلا دوهفته یا ۱ماه یا ۲۰ روز قهراش و کش میدادسرجمع ما فقط۶ماه اوکی بودیممن خیلی ب مشکل خوردم ولی همه پشت اون بودن حامی نداشتمب مرور درگیر بیماری و فوت مامانم شدمو بعدش ک گفتم یک کلام جدایی،اومد و تعهد داد ک فرصت جبران بدم مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔
ناعنگی_میقولی مدیر استارتر عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 12542 عه بزار منم ببینم دیر اومدی نخوا زود بری😛😂 ..