2777
2789

خیلیییییی ناراحتم اینم از شانس مزخرف منه 😔 چیکار کنم دکترم داره کلا میره هیچ دکتری این موقع من رو قبول نمیکنه 

سه هفته دیگه بمونه میشم  ۳۸ هفته ☹️💔

ولی میگه اگه میخوای هفته ۳۷ و ۴ روز عمل انجام میدم 

( زایمان قبلی ام طبیعی بودم ولی جفت این بازداری پایینه میگه باید سونو بدی سزارین بشی)

کلا دکتر عین خیالشم تبود راحت گفت من نیستم گفتم یغنی چی نیستی یکساله دارم میام میرم ک خودت موقع زایمان بالای سرم باشی دکتر که زیاده ولی من شما رو انتخاب کردم گفت پس ۳۷ هفته بیا تنها راهش اینه 

بنظرتون همون ۳۷ هفته زایمان کنم ؟ 

یا سونو اخر رو بدم اگ جفت بالا رفته بود طبیعی بدون دکتر زایمان کنم؟ 🥺

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

سونوی اخرو قبل ۳۷ هفته میتونی بدی؟ 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونه مثلا یه نامه ای چیزی بده و‌خودش به همکارش که میشناسه معرفیت کنه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

بگو خودش برای یه دکتر خوب دیگه نامه بده بری پیشش 

استرس هم نداشته باش 

ان شاءلله خدا دست هر دکتری رو که زایمان رو انجام میده برات شفا و خیر قرار بده 

از خدا بخواه ، دکتر وسیله است

دکتر دیگه گردن میگیرت خیالت راحت

شهر کوچیک هستیم دوتا دکتر زنان بیشتر نیست 

دکتر خودم کارش خیلی بهتره تا اون یکی 

دوست ندارم برم شهرستان چون بیشتر دوست اشناها بیمارستان هستن بهتر رسیدگی میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

عزیزم بچه هرچقدر در رحم‌مادر بمونه بهتره 

توکل کن ب خدا اگ میترسی دور از جون اتفاقی واست بیوفته میتونی ۳۷زایمان کنی منم روز زایمانم شیفت دکترم بود و‌نیومد ی خانم دکتر فوق العاده مهربون نسیبم شد و خیلی خیلی ازش راضی ام حتی بهتر دکتر خودم تااخرین لحظه کنارم بود وخودش بخیه ام زد

منم دکترم بخاطر عمل پسرش نتونست بیاد ولی زنگ زد گفت همکارم استاد من می‌فرستم همونجا از خدا خواستم کمکم کن برات مامان همراه هم گرفتم ولی از دکتر خودم صد درجه بهتر بود خخ

سونوی اخرو قبل ۳۷ هفته میتونی بدی؟

اره بهم گفته قبل بین تاریخ ۱۵تا ۱۸ شهربور سونو انجام بدم که قبل رفتنش بتونه عمل کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هفته ۳۸ دکترم عوض کردم فقط بعضیا دستمزد میگیرن

من شرایطش ندارم ولی انگاری مجبورم همین کار کنم 💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40