2777
2789

حاجی درس چهارم از پنج آسون تر بود درس پنجم هزار تا حرف واسه The  و A و An  آورده اینو یاد بگیریم درس های بعدی انگلیسی برامون آسونتره😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه زبان باید از بچگی کلاس رفت وگرنه سخت میشه  یکی میگعت دخترای من اصلا زبان رو باز نمیکنن از بچگی کلاس رفتن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

A و An برای چیزاهایی که مفردن یعنی یدونن

اگه حرف اولشون( a i e o u ) باشه an میاد 

باقی حروف a قبلش میاد 

حالا the برای اسمای خاص مثل شهرا کشورا یا چیزی که هم میدونن

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

منکه رشتم این نبود ولی اینا حروف تعریفن که خیلی اسونن

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

هر مبحثی دیدید سخته، بگید هوش مصنوعی براتون ساده توضیح بدهنه فقط این، حتی دروس فیزیک و ریاضی و غیره ...

هوش مصنوعی ؟ آدم درس بخونه اما با هوش مصنوعی تره جلو نصف سوالارو غلط جواب میده آقای مشاور