2777
2789
عنوان

دکترم داره میره برای زایمان نیست 😔چیکار کنم تجربه ای داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
نمیتونه مثلا یه نامه ای چیزی بده و‌خودش به همکارش که میشناسه معرفیت کنه؟

کلا شهرمون دوتا دکتر بیشتر نداره اگه بره اره دیگه همکارش انجام میده 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
شهر کوچیک هستیم دوتا دکتر زنان بیشتر نیست دکتر خودم کارش خیلی بهتره تا اون یکی دوست ندارم برم شهرستا ...

خب اون یکی گردن نمیگیرت؟

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۷ هفته و ۶ روز دیدم زایمان کردن مشکلی نداشته بچه

نه دوستمم که پرستاره گفت اگه دوست داری ۳۷ هفته بچه رو بردار مشکلی پیش نمیاد 

خودشم پارسال با همبن دکتر عمل انجام داد چون دکتر نبود ۳۷ هفته زایمان کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
بگو خودش برای یه دکتر خوب دیگه نامه بده بری پیشش استرس هم نداشته باش ان شاءلله خدا دست هر دکتری رو ک ...

انشالله عزیزم ممنونم لطف داری❣️

خیلی فکرم رو درگیر کرده فقد اگه یکهفته کمتر بمونه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی خیریتی هست انگاری🥲😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم بچه هرچقدر در رحم‌مادر بمونه بهتره توکل کن ب خدا اگ میترسی دور از جون اتفاقی واست بیوفته میتون ...

پس منم صبر میکنم هرچی خدا بخواد بهتره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دکترم بخاطر عمل پسرش نتونست بیاد ولی زنگ زد گفت همکارم استاد من می‌فرستم همونجا از خدا خواستم کم ...

😂😂😂 عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اون یکی گردن نمیگیرت؟

چرا میگیره 

دکتر خودم  ۱۰ دیقه ای عمل میکنه 

اون تازه رسیده به یساعت تایم عملش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا خواهر من دوتا زایمان شو همینجوری رفت بیمارستان وزایمان کرد نیاز به پرونده نیس که

طبیعی بود یا سزارین ؟؟ 

اگه طبیعی بوده که خب بنده خدا دست خودشه دردشو میکشه بچه رو به دنیا میاره دکتر فقد بخیه میزنه 

ولی سزارین کار هر دکتر متفاوته یکی زود عمل میکنه سر پا میشی 

یکی زمانبره عمل کردنش و کلی اذیت میشی 

یعنی تجربه و علم دکتر خیلی مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعی بود یا سزارین ؟؟ اگه طبیعی بوده که خب بنده خدا دست خودشه دردشو میکشه بچه رو به دنیا میاره دکتر ...

هردو سزارین

نه عزیزم شما هروقت دردت شروع شد هربیمارستانی بری پذیرش و بستری و عمل میشی بادکتر شیفت

چرا میگیره دکتر خودم ۱۰ دیقه ای عمل میکنه اون تازه رسیده به یساعت تایم عملش

خب شهر نزدیکتون نیست دکتر بهتر داشته باشه

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
خب شهر نزدیکتون نیست دکتر بهتر داشته باشه

اره به فاصله یک ساعت و نیم هست دوست نداشتم برم شهر دیگه اونایی که همراهی هستن کجا بمونن توی جاده اذیت میشم بنظرم سخت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40