2777
2789
عنوان

نمیدونم من بی سلیقه شدم

752 بازدید | 19 پست

یا واقعا همه چیزهای تو بازار زشته. هیچ چیز قشنگی پیدا نمیکنم بخرم کفش پاشنه بلند میخوام همه زشتن از سپهسالار بگیر تا قائم و اپال رفتم چیزی پیدا نکردم.

لباس مهمونی هم همینطور همه شلوغو پر زرق و برقن من فکر میکردم چون شهرستانم هیچی پیدا نمیکنم ولی دیدم تهرانم همینه.

شما چیز میز خوشگل از کجا میگیرین؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

نه والله 

منم لباس مجلسی پوشیده میخوام نیست که نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه والله منم لباس مجلسی پوشیده میخوام نیست که نیست

همه چیز قدیمی با جنس بد و زشت 

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اگه بدونم...

یعنی تو تن مردم یه چیزای شیک و قشنگی میبینم، نمی‌دونم از کجا میخرم اینارو به ما نمیگن...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

آنلاین شاپ ها معمولا قشنگ تره جنس هاشون 

ولی من اصلا خوشم نمیاد چیزی بخوام بگیرم باید خودم ببینم و باشم

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

من اینترنتی میخرم

کلی عکس لباس و کفش خوشگل تو گوشیم ذخیره کردم بخرم😅

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب معمولا مد رو به سادگی پیش میره واسه همین همه چیزا الان بی روح و ساده هست

نه اتفاقا من ساده دوست دارم همه چیز عجق وجق

لباس مهمونیا که خیلی چرته

من ففط تو اینستا چیزای قشنگ میبینم

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾