2777
2789
عنوان

مامانا عادت زشت پسر پنج سالم چطور ترکش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11156 بازدید | 135 پست

یه تعدادی مادر بیمار ایرانی جمع شدن توی این تاپیک که به اسی بگن کارت درسته! چون بچه های خودشونم همین مشکلو دارن پس عادی هستن!

خدایا قلبم دردگرفت

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
پسر من وقتی استرس میگرفت ی تیکه نخ میگرفت تو دستش با انگشتاش باهاش بازی میکرد خیلی جاها نخ تو دستش ...

هزار تا عادت بد داره ناخوناشو از بیخ خورده دست میز نه اونجاش بخدا خسته شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش از استرسه باهاش صمیمی شو هرروز که میری براش توضیح بده که کارمو انجام دادم برمیگردم  . اگه سر کار میری ببر محیط کارتو ببینه مطمئن شه جات امنه  .سرش داد نزنین 

همش از استرسه باهاش صمیمی شو هرروز که میری براش توضیح بده که کارمو انجام دادم برمیگردم . اگه سر کار ...

از بچگی عادت کرده نه ماهش بود گذاشتم مهد با شاغل بودنم کنار اومده

همه اینها از اضطراب نشات میگیره 

اول باهاش دوست شو مهربون باش 

بعد آروم اروم یکی یکی عادتهاشو بزاره کنار 

پسر خودم تو مقعیتهای استرس زا ناخنهاشو با دندونش میکنه

لاک زدم یواشکی صبح دید تلخه 

سعی میکنم وقتی کارتون میبینه و استرس داره دستاشو بگیرم دستم به نشانه محبت چون میره دهنش

راه اول همیشه محبت جواب میده 

بزار بهت اعتماد کنه 

حریم داشته باشه من نمیزارم بچه هام وقتی مهمون رفتیم پیش همه لباس عوض کنن یادش بده توضیح بده به زبون خودش حتما درک میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیدونم کار بدی یا ن پسر هفت ساله من نازشون میکنه میخابهمشکل اضطرابو حل کن نه ممه گرفتنو

خب این ممه گرفتن به خاطر اضطراب و عدم داشتن حس امنیت درونیه یه جور پناه آوردنه

همه اینها از اضطراب نشات میگیره اول باهاش دوست شو مهربون باش بعد آروم اروم یکی یکی عادتهاشو بزاره کن ...

بدبختیم اینه طول روز تا غروب پیشش نیستم بعضی وقتها بعد شام میاد خونه

ترکش بده تا بچه ست میمونه سرش مثل پسر من

اره منم سعی میکنم ترکش، بدم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
بدبختیم اینه طول روز تا غروب پیشش نیستم بعضی وقتها بعد شام میاد خونه

بچه بهت نیاز داره به محبتت

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم