2777
2789
عنوان

مقایسه میانگین قد زنان هلندی و زنان نینی سایتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دهه هشتادیا اکثرا بلندن

دختر خواهرشوهرم ۱۷۵ قدشه

قد بلند زیاد شده بخاطر تغذیه درست تو بارداری و نوزادی مکمل میدن

به تنــهایی عـادت ڪن نه دوَسؔتـی مۘـاندگاࢪ اسؔـت نه یــاࢪے❤️‍🩹.!

اشتباه میکنی .قدت بهترین قده واقعا بلند تر برای ایران قشنگ نیست

خیلی هم قشنگه 

دختر خواهرشوهرم قدش ۱۷۵ اصن ترکه ای بلند رعنا جذاب سکسی

هروز ازش تعریف میکنم

والا دهه هشتادیا اکثرا بلندندختر خواهرشوهرم ۱۷۵ قدشهقد بلند زیاد شده بخاطر تغذیه درست تو بارداری و ن ...

دقیقا من اکثر همکلاسیم یا 170 یا بیشتر

باشه دیگه سیسی جان، فهمیدیم همه فن حریفی ؛      ‌👁️👄👁️

اینجا آلودس😂بخاطر وارونگی دمایی

عه خب خداروشکر ما قدمون بلنده اینجا هوا عالیه 🙂‍↕️🙂‍↕️😂😂 

شوخی میکنم عزیزم 🩵من ۱۶۷ ام 🥺😂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

من 155

ولی خداييش خانومای قدبلند عجیب جذابند 

مخصوصا یه کمم توپر باشن باسنو اینا داشته باشن با موی بلند و پوست سفید 

یه خانم دکتر دندانپزشک این تایپی میشناسم همه ی مریضای آقا روش کراش بودن😂

دقیقا من اکثر همکلاسیم یا 170 یا بیشتر

دقیقا بلندن 

خیلی خوبه

من ک اطرافم قد کوتاه نیس یا متوسط یا بلند

من ۱۴۰گلم مشکلیم باقدم ندارم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بخدا راست میگم من 169 ام

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من