2777
2789
عنوان

مامانا عادت زشت پسر پنج سالم چطور ترکش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11156 بازدید | 135 پست
نمیزارع کنترلگرشدیده از اون مردا نیست بدون اجازه با بچه برم بیرون نکبت

اول راضیش کن خودش بره میش روانشناش یا خودت برو یا تلفنی تناس بگیر

از لحاظ مالی تواناییشو داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دو سالشه از وقتی شیر نخورد ول کرد هی من در می‌آوردم که شیر بخوره نمی‌خورد الان عادت کرده میگیره دستش

بعضی وقتا بهش میگم مرغه پی پی کرده روشون دست نمیزنه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
چرا عزیزم میگیرفتن دستشو میگفتن مال مامانبزرگ خوبه سفیده (رنگ پوست مادرشون تیره)

😀😀😀😀😀حالا در اون حد نمیدونم 

ولی اسی بچه 5ساله رو سر ی چیز طبیعی داره اذیت میکنه 

شوهرت چرا باید سر این موضوع داد بزنه 

بچه بدتر استرسی شد ک

اول راضیش کن خودش بره میش روانشناش یا خودت برو یا تلفنی تناس بگیراز لحاظ مالی تواناییشو داره؟

آره بابا وضعمون خوبه خودم میرم تراپیست اون ادعاش میشه خیلی محاله بره 

😀😀😀😀😀حالا در اون حد نمیدونم ولی اسی بچه 5ساله رو سر ی چیز طبیعی داره اذیت میکنه شوهرت چرا باید ...

شوهر عوضیم خیلی ادای آدمای با ادب و مقرراتی رو در میاره حساسه رو رفتار بچم خیلی

😀😀😀😀😀حالا در اون حد نمیدونم ولی اسی بچه 5ساله رو سر ی چیز طبیعی داره اذیت میکنه شوهرت چرا باید ...

ذهن همسرش دچار انحراف هست و نمیپذیره که طبیعیه و بچه حس جنسی ب مادر نداره

https://www.karzar.net/224763

پسر من وقتی استرس میگرفت ی تیکه نخ میگرفت تو  دستش با انگشتاش باهاش بازی میکرد خیلی جاها نخ تو دستش بود دیگه نخ رو ازش گرفتم گفتم چیه این  میگشت از لباس خودش یا هرکس یتیکه تخ اویزون بود میکند همش با انگشتش گلوله میکرد  وقتی ازش گرفتمش دیگه با اندام خصوصیش ور میرفت   دیدم نه همش دستش بخودشه دوباره بهش نخ میدادم باهاش بازی میکرد کم کم از سرش افتاد توهم یچیزی جایگزینش کن و چون تایم زیادی پیشت نیست اضطراب جدایی داره  احتمالا

ذهن همسرش دچار انحراف هست و نمیپذیره که طبیعیه و بچه حس جنسی ب مادر نداره

نه از اون بعد نه رو بچه حساسه خیلی گیر میده میگه بیتربیته 

وگرنه کمون نکنم رو من حساس باشه قهریم یا هم چند ماهه

شوهر عوضیم خیلی ادای آدمای با ادب و مقرراتی رو در میاره حساسه رو رفتار بچم خیلی

خوب این رفتارش نتیجه عکس میده بچه رو زوری جدا میکنه بچه عقده ای میشه استرسی میشه این چ کاریه 

شوهر منم حساس من پسرمو میبرم حموم حتما شلوارک میپوشم یا توخونه شورتک خیلی خیلی کوتاه نمیپوشم ولی دیگه بچه علاقه داره به چیزی ک دو سال خورده و منبع محبت