2777
2789
عنوان

مامانا عادت زشت پسر پنج سالم چطور ترکش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11141 بازدید | 135 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عموی من کلاس اوله می‌گفت بذار ممه هاتو ببینم طوری که نیست من ممه خاله و مامانم را هم دیدم 😅 ‌‌واقعا به زور میخواست از یقه ام‌ببینه به سختی جداش کردم . سعی کرد عادی جلوه بده کارشو و گولم بزنه . مامانش هم می‌گفت روانپزشک گفته اگه خیلی به مه مه هات ور می‌ره ایرادی نداره. می‌گفت میاد یقه ام‌را میده پایین یه چند ثانیه نگاش می‌کنه و می‌ره دست هم بهش میزنه . شیرخشکی هم بوده . الان کلاس دومه دیگه این کارو نمیکنه اصلا   

پسر عموی من کلاس اوله می‌گفت بذار ممه هاتو ببینم طوری که نیست من ممه خاله و مامانم را هم دیدم 😅 ‌‌و ...

نه پسر من با بقیه اینطور نیست فقط با من اینطوریه 

نشونش ندی یه موقع؟

بگو هر وقت نگران شدی یا ناراحت شدی بغلم کن کسی نباید دست بزنه به اندام خصوصی حتی منم نباید دست بزنم ...

این پیشنهاد خوبیه و میتونه بگه وقتی دست میزنی درد میگیره دکتر گفته نباید بهشون دست زد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
الکی بگو رفتم دکتر ،دکتر گفته اونجا هات مشکل پیدا کرده مثلا درد داذه اینا نباید هیچ کس حتی خودت دست ...

مگه امتحان کنم ولی حرف فایده نداره گریه می‌کنه تا نصفه شب