2777
2789
عنوان

مامانا عادت زشت پسر پنج سالم چطور ترکش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 11141 بازدید | 135 پست

عزیزم پسر منم تا حدودی اینجوریه،۴ سالشه،منم میخوام مشاوره تلفنی بگیرم,نمیشه به شوهرت نگی مشاوره تلفنی بگیری؟؟؟؟آخه احساس میکنم چیزی نیست که خودمون بتونیم واسش راه حل پیدا کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه من داداش 27 سالم جلوی پدرمادرم میگوزه چیزی نمیگن بهش

خیلی بی ادبیه ما جلوی داداشمونم اینکارو نکردیم چه برسه پدر مادر

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
پسرعمو های ۱۶ ساله و ۱۱ ساله من مال مامانبزرگمو میکردن تو دهن بعد مامانبزرگم میخندید

من نمیتونم این چیزها رو هضم کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی بی ادبیه ما جلوی داداشمونم اینکارو نکردیم چه برسه پدر مادر

نفهمه هرچی بهش میگم تو خلوت اینکارو نکن میگه لذت داره نگه دارم دل درد میشم😑😑

بزرگترین دماغ دنیا دارم خدایا به کدامین گناه خلق شدم🥺😭😭