2777
2789
عنوان

به خدای احد و واحد این رسمش نیست🫠🥺واقعا به مشورت احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست
ما شهر توریستی مذهبی هستیم هر جا مسافرا رو میبینم همینن یه پراید و 100 تا زن و بچه و یک آقا متاسفانه ...

ممنونم عزیزم

دلمم میسوزه برای پسر عموم،ولی ما باید جورش رو بکشیم واقعا؟

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم این حرفارو ب کسی میزنه که منطق داشته باشه:(

سلام عزیزم

ببین تو تنها که نمبتونی اعتراض کنی ، داداشت مادرت یا خواهرت هم باید اعتراض کنن یه دست صدا نداره بعدم بابات میبینه شاید اولش یکم داد و هوار کنه بعد اگه شما و خواهر برادرت و مامانت پافشاری کنین شاید مشکل حل بشه. اصلا سکوت نکنین ...

حقیقتا ترجیح میدادم طرف ظالم این قضیه باشم تا اینکه اینقدر بهم ظلم بشه و چیزی نتونم بگم

خیلی جاها نمیشه حرفی زد.. جو خونه پدری منم همین جور بود.. هرچی پدرم میگفت مامانمم با سکوتش بیشتر عذابمون میداد.. ببین باهم بشینین یه اعتراض کوچولو بکنید بگید پدرجان قراره به همه خوش بگذره یا شب اول قبر بریم دور از جون البته.. بگین پس ما نیام به مادرجون و پسرعمو خوش بگذره.. نهایت سفر کنسل میشه دیگه.. 

حق دارین واقعا سخته ولی چاره ای اینجوری که میگین ندارین

دقیقا همینطوره

همینطوریش معذب هستیم با وجود گرما و راه طولانی و چه و چه

ی کلمه از ما نپرسیده دوست دارین همسفر داشته باشین یا نه

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

ای خواهر،این آدم ب نظرم اصلا فکر نمیکنه،فکر هم بکنه کلا براش مهم نیستحالا داداش خودم هم سنشه،اصلا جا ...

میفهمم چی میگی کاملا

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

ممنونم عزیزمدلمم میسوزه برای پسر عموم،ولی ما باید جورش رو بکشیم واقعا؟

نه واقعا 

همیشه که نمیشه همه جا همراه شما باشن 

خداییش سخته با ماشین تو این هوا 

همه جا هم شلوغه تعطیلات 

اذیت میشین 

غصه نخور عزیزم 

ایشالا بهتون خوش بگذره 

چاره چیه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

سلام عزیزمببین تو تنها که نمبتونی اعتراض کنی ، داداشت مادرت یا خواهرت هم باید اعتراض کنن یه دست صدا ...

یبار سر خواسته هاتون بجنگین " 

درسته اون بچه یتیمه ولی میگین تا الان چندبار با ایشون رفتین مسافرت

یکبار هم طوری برین که به خودتون خوش بگذره ، مسافرتی که همش اعصاب خوردکنی باشه نرین بهتره براتون ببخشید البته .

متاسفانه نمیتونیم با قطار بریم خواهر,ممنونم از پیشنهادت

قربونت برم من متوجه میشم چی میگی چون بچه های فامیل ما هم همچین رنجی و از دست پدرشون میکشن توی سفر خودشون یک خانواده ۷ نفره همه هم بزرگسال هستن بخوان برن سفر با ماشین خودشون میرن ماشینشون هم خیلی بزرگ نیست حالا باباهه هم تعارف میکنه به خواهراش که با من بیاید دیگه اون ها هم خدای بیشعوری...

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

سلام عزیزمببین تو تنها که نمبتونی اعتراض کنی ، داداشت مادرت یا خواهرت هم باید اعتراض کنن یه دست صدا ...

سلام عزیزکم

عمرا دیگه خودم اعتراضی کنم،بارها مورد تحقیر و توهین و ضرب و شتم قرار گرفتم بابت اعتراضم

الان ب مامانم میگم اینطوریه شرایط،میگه از این ب بعد ما هرجا بخوایم بریم حتی خونه داییات هم این هست،خب ما دوست نداریم

خیلی جاها نمیشه حرفی زد.. جو خونه پدری منم همین جور بود.. هرچی پدرم میگفت مامانمم با سکوتش بیشتر عذا ...

ای خواهر

کنسل بشه ی حرفه،تا یکسال آینده بداخلاقی کنه و روانمونو ب هم بریزه هم ی حرفه

میفهمم چی میگی کاملا

🫠🙏🎀

نه واقعا همیشه که نمیشه همه جا همراه شما باشن خداییش سخته با ماشین تو این هوا همه جا هم شلوغه تعطیلا ...

ممنونم جان دلم

همین درد دلا حالم رو بهتر کرد

یبار سر خواسته هاتون بجنگین " درسته اون بچه یتیمه ولی میگین تا الان چندبار با ایشون رفتین مسافرتیکبا ...

ممنونم عزیزکم

حق با شماست،کاش خودش عقلش برسه نیاد

مامانمم میگه من چیزی نمیگم اعتراض نمیکنم،خودش هر کاری میخواد بکنه

متاسفانه منفعل بودن مادرم بدتره