2777
2789
عنوان

به خدای احد و واحد این رسمش نیست🫠🥺واقعا به مشورت احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی چطورتوماشین میشینید مثلاباباومادربزرگت جلوماشین  تووخواهرت وبرادرت مامانت  عقب دگه پسرعموکجاسوارمیکنیداصلاجانمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

انشالله مشکلتون حل بشه گلم💕ببخشید اگه پرحرفی کردم🙂

ممنونم جان دلم

این چه حرفیه خواهر،همین همدلی ها آدم رو آروم میکنه،من از شما و دوستان دیگه ممنونم🫠

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

از خدا کمک بخواه و درد دل کن انشاءالله که پسرعموت خودش منصرف بشه ایت الکسی و حس خوب تجسم کن که نمیاد ...

کنسل شد خواهر،ولی سفرهای بعدی قطعا هستن باهامون🥺💔

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

اسی چطورتوماشین میشینید مثلاباباومادربزرگت جلوماشین تووخواهرت وبرادرت مامانت عقب دگه پسرعموکجاسوار ...

داداشم رو پای من،من رو پای اون یکی اون یکی رو پای یکی دیگه😑

کنسل شد خواهر،ولی سفرهای بعدی قطعا هستن باهامون🥺💔

عزیزم امیدت به خدای مهربان باشه همیشه از اون کمک بخواه توکل به الله مهربان بکن هر چی که خیر هست برات پیش بیاد💖

عزیزم امیدت به خدای مهربان باشه همیشه از اون کمک بخواه توکل به الله مهربان بکن هر چی که خیر هست برات ...

ممنونم ازت مهربونم،توکل به خدا ❤️