2777
2789
عنوان

به خدای احد و واحد این رسمش نیست🫠🥺واقعا به مشورت احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 53 پست
قربونت برم من متوجه میشم چی میگی چون بچه های فامیل ما هم همچین رنجی و از دست پدرشون میکشن توی سفر خو ...

🫠🥺کاش نریم

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

🫠🥺کاش نریم

من موافق حرف اون کاربری هستم که گفته بود باید کل خانواده ت با بابات حرف بزنید 

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما سرپرستی ایشونو قبول کردین یجورایی؟

نه خواهر،فقط پیش ماست تا کار یاد بگیره

اما هر کجا بریم با ما میاد 

بابا پسر بزرگه،همه چیز رو متوجه میشه،من ک نمیتونم پیشش لباس راحت بپوشم خب

دل تو جنس یه الماس☺️💎ارزشت بیشتر از اینهاست👑💍💄❤️زمانه بر سر جنگ است یا علی مددی🇮🇷کشورم رو به هیچ مادر به خطایی نمیدم🇮🇷❤️فاطیما❤ذهن انسانی همیشه از تغییر های بزرگ و ناگهانی میترسد!اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)

ممنونم عزیزکمحق با شماست،کاش خودش عقلش برسه نیادمامانمم میگه من چیزی نمیگم اعتراض نمیکنم،خودش هر کار ...

اگه میگین بهتون خوش نمیگذره شما نرین 

سلامت روان شما از همه چیز مهمتره ...

به برادرتون بگین یا خواهرتون اونا همراه شما  اعتراض کنن 

ای خواهرکنسل بشه ی حرفه،تا یکسال آینده بداخلاقی کنه و روانمونو ب هم بریزه هم ی حرفه

اتفاقا منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم.. راستش من به مرحله ای رسیدم که غرغر رو تحمل کنم.. نشنوم.. متاسفانه من قبل و بعد ازدواج این مشکل رو دارم.. ولی یاد گرفتم نشنوم یع جاهایی.. نبینم.. اهمیت ندم.. خودمو بزنم اون راه

مادرم مخالف منفعله

من مخالفی هستم که از اعتراض بی نتیجه خستم

داداشام هم راضین چون برای اونا راحته،راحت هم نباشع منفعلن

اگه میگین بهتون خوش نمیگذره شما نرین سلامت روان شما از همه چیز مهمتره ...به برادرتون بگین یا خواهرتو ...

نمیشه نرم،وگرنه از خدامه.

پدر متاسفانه منتظرن یه داستانی درست بکنن برای بحث

🫠💔

اتفاقا منم داشتم به همین موضوع فکر میکردم.. راستش من به مرحله ای رسیدم که غرغر رو تحمل کنم.. نشنوم.. ...

الهی بگردم

متوجه میشم و درک میکنم کاملا

حیف ک کاری بر نمیاد از دست

مادرم مخالف منفعلهمن مخالفی هستم که از اعتراض بی نتیجه خستمداداشام هم راضین چون برای اونا راحته،راحت ...

چی بگم انشاء الله خدا خودش یه کاری بکنه🙁

الا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَ تَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ🕊️قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ>چرا نمی‌جنگید با گروهی که پیمان‌های خود را شکستند و عزم خود را بر اخراج پیامبر جزم کردند و آنان بودند که نخستین بار با شما جنگیدند آیا از آنان می‌‌ترسید؟ پس خدا سزاوارتر است که از او بترسید، اگر مؤمن هستید.با آنان بجنگید تا خداوند آنان را به دست شما عذاب کند و رسوایشان سازد و شما را بر آنان پیروز گرداند و دل‌های مؤمنان را شفا بخشد.آیه های ۱۴ و ۱۵ سوره مبارکه توبه🌱

دقیقا همینطورههمینطوریش معذب هستیم با وجود گرما و راه طولانی و چه و چهی کلمه از ما نپرسیده دوست داری ...

حق دارین ناراحت باشین 

ولی سعی کنین با موضوع کنار بیاین چاره دیگه ای نیست 

بازم سفر اینجوری از هیچی بهتره

نمیشه نرم،وگرنه از خدامه.پدر متاسفانه منتظرن یه داستانی درست بکنن برای بحث

خب اولش همینطوره 

یک اینکه بابد سر خواسته تون تنهایی نه با همکاری بقیه واقعا وایسین بگین نه ! پدرتون هم  بحث میکنه و فک میکنن مبتونن با داد شمارو متقاعد کنن ( چون شما و مخصوصا مادرتون باعث سدین اینطوری فک و عمل کنن) اگه سکوت رو بشکنین همگی انشالله نتیجه میده فقط نترسین از این داد و هوار ها 

منم برام این اتفاق افتاده چون

چی بگم انشاء الله خدا خودش یه کاری بکنه🙁

کاش خودش نیاد

ممنونم از محبتت جان دلم🎀

حق دارین ناراحت باشین ولی سعی کنین با موضوع کنار بیاین چاره دیگه ای نیست بازم سفر اینجوری از هیچی به ...

چه بگم

ممنونم از محبتت عزیزکم

خب اولش همینطوره یک اینکه بابد سر خواسته تون تنهایی نه با همکاری بقیه واقعا وایسین بگین نه ! پدرتون ...

ممنونم ازت عزیزکم،کاش ی کم ب فکر همکاری باشن خانوادم