2777
2789
عنوان

خانمای دانای متاهل

86 بازدید | 6 پست

خانما شوهررمن بچه آخره و یه داداش دیکه م داره 

مادرش تنها زندگی میکنه ....

اخر هقته که شوهر من تعطیل میشه همیشه ی خدا براش کار می‌تراشه...الان دقیقا یه ماهه که هر هفته میگه منو ببر دکتر....هفته پیش سر این موضوع باهاش دعوا کردم مادرشوهرم م فک کنم فهمید بازم امروز اومد خونمون گف منو ببر دکتر ....دکترم نباشه بخدا کار براش می‌تراشه منم مهربونم انگار فهمیده میتونه سو استفاده کنه....قبلا هم شوهر من می‌برد دکتر هم من سوپ می‌پختم براش عوض تشکر میگفت یه سوپ میپزی تموم میکنی کارو یعنی زنگ نمیزنی🤑😑😑 بگید من چیکار کنم 

مادرشه چه اشکالی داره . این همه زحمت کشیده بچه بزرگ کرده شوهر شمام اگه آدم خوبی باشه احترام مادرشو د ...

مادر اون یکی پسر هم هس .... هر هفته اونا میان براشون غذای خوب میزاره ما رو والا یبار نگفته برا شام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم بر حسب تجربه 

وقتی جوون هستید و زمان و توان دارید خوبی کنید به همه و با همه خوب باشید چون زمان که بگذره و این کارا رو نکرده باشید پشیمون میشید که دیگه هیچ سودی نداره  

کاش بر میگشتم به عقب  کاش این حرفی رو که به شما میزنم کسی به من یاد داده بود 

کاش اینقدر مغرور و زود رنج نبودم  ولی افسوس دیگهاین حرفا فایده ای نداره 

برام دعا کنید این وقت اذان 

پشیمانم 

هر چی بکاری همان درو میکنی 

استغفرالله ربی و اتوب و الیه

مادر اون یکی پسر هم هس .... هر هفته اونا میان براشون غذای خوب میزاره ما رو والا یبار نگفته برا شام

متوجه منظورت میشم ولی شوهرتو درک کن مادرشه و براش عزیزه به مادرش احترام بزاری و خودت هواشو داشته باشی شوهرتم برات بیشتر ارزش قائل میشه