2777
2789

سلام من مهریه م رو اجرا گذاشتم پیامک برای شوهرم اومد 

و روز اول که عصبانی بود 

فرداش اومد با مهربونی که درست شدم و اینا و خب خوب هم شده تا الان 

اما رفت ماشین رو فروخت البته از قبل هم میخواست بفروشه

شوهرم خونه و ماشین داره

به نظرتون برم مهریه م رو بگیرم و روز دوشنبه اموال رو توقیف کنم و ماشینشم دیگه پلاک نمیخوره و مجبوره پول ماشین روس بده

البته بودنید که نمیخوام فعلا طلاق بگیرم 

به نظرتون این رفتارهای شوهرم همش نقشه س

هی به این زودی عمرا اگه کسی عوض بشه

مار پوست عوض میکته ن ذات

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بنظر نمیاد نقشه باشه،ولی مهریه رو همیشه مواقع حاد بذار اجرا.الان بیخود و بی جهت نگیر،بذار هروقت خ ...

خب خیانت کار و اینا نیست 

ولی اخلاق هاش خیلی بد بوده 

نامردی هم در حقم زیاد کرده دروغ هم میگه 

خیلی خسته م کرد

الان میگه بیا زندگی کنیم منم گفتم مهریه م رو بده زندگی هم بکنیم 

ولی بعضی ها میگن اگر مرد مهریه بده دیگه مهرش از دل زن بیرون میره

خب خیانت کار و اینا نیست ولی اخلاق هاش خیلی بد بوده نامردی هم در حقم زیاد کرده دروغ هم میگه خیلی خست ...

دقیقا مهر زن از دلش بیرون میره،بعدم اگه آدم بدی باشه،مهریه که بهت داده رو چندبرابرشو خرد خرد به شکل‌های مختلف از زیر ناخنت میکشه بیرون،اونوقت یک اتفاقی خیانتی چیزی رخ میده شما دیگه دستت به هیچی بند نیست ،مهریه رو هم  که قبلا گرفتی ،اونوقت میخوای چو کنی؟