2777
2789
عنوان

چندین بار انتقال جنین ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 73 پست
شوهرم اسپرمش تحرک پایین بود اونم دارو خورد خوب شده ولی باردار نمیشم دکتر گفت ای یو ای کن انشالله خدا ...

چند وقته اقدامی ؟منم مشکل تحرک و مورفو دارم شوهرم واریکوسل عمل کرد ولی باز نتیجه نگرفتیم 

لا إله إلّا اللّه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اول آرامش بعد چند ماه استراحت بده به بدنتتو تاپیک برام طریقه بادکش رحم برای آماده شدن وگرم شدن ...

من انجام دادم بی نتیجه، واقعا به این نتیجه رسیدم واسه من فقط باید خدا بخواد چون خیلی کارا انجام دادم

زود بیبی چک نزدی ؟! فک کنم اگه اشتباه نکنم باید روز ۱۴ انتقال بری آزمایش،نا امید نباش شاید باردار با ...

گفتن روز ۱۷ اما ۱۴ یا ۱۲ هم که بری درسته نهایتش میگه مثبت یا منفی عدد بتا خیلی بالانیست

ولی دیگه دستم اومده وقتی منفیه یعنی منفی اون که خارج رحمی بود روز ۸ مثبت واضح و پر رنگ شد

عزیزم اول آرامش بعد چند ماه استراحت بده به بدنتتو تاپیک برام طریقه بادکش رحم برای آماده شدن وگرم شدن ...

فدات شم خدا کنه بادکش و...اینا بیرون خیلی رفتم 

میخوام استراحت کنم چون این چند سال همش درگیر دکتر بودم لنفو تراپی کردم ۴بار سیکل انتقالم بخاطر بالانرفتن ضخامت روز ۲۰ اینا کنسل شد همه بلایی سرم اومده اما زمان ندارم سنم بالاست هرچی میره تخمک بیکیفیت تر میشه و رحم پیر تر😔

همش دست خداست، حالا ما هرکاری هم بکنیم اگه نخواد نمیشه، منم سه تا انتقال منفی دارم،خسته شدم دیگه ادا ...

دقیقا این سری دیگه گفتم خدایا بهترین مرکز را امتحان کردم دولتیشم امتحان کردم انواع دارو ایرانب و خارجی انواع دکترا و درمان ها فقط تو باید بخوای نمیدونم چرا نمیخواد خودم و سوهرم عاشق بچه ایم درحق کسی ظلم نکردیم دل نشکوندیم ولی نمیدونم چرا نمیشه

۷سال و ۳۶ سالمه

عزیزم زود زدی انشالله که مثبته 

منم دیروز برا بار چهارم منفی شدم دیگه بخدا از دارو و دوا دکتر خسته شدم اگه بدنمو ببینی پر جوش و تاول شده بخدا کم اوردم 

این سری انقد سرمو و قرص و دارو  و امپول خوردم که الان نمیتونم جم بخورم از کمر درد افسردگیه بعدشم که به کنار انشالله خدا دامن هر کی بچه میخ اد و سبز کنه به من و شما هم از در رحمتش فرزند سالم و صالح بده 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما