2777
2789
عنوان

چندین بار انتقال جنین ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زود زدی انشالله که مثبته منم دیروز برا بار چهارم منفی شدم دیگه بخدا از دارو و دوا دکتر خسته شد ...

دقیقا درکت میکنم خیلی سخته من چون ایمنی دارم هربار قبلش باید سرم بزنم و هردفعه میگن هست ونیست و کلی برا اون استرس میکشم و از ۳سال پیش تا حالا هرچی تو سیکل بودم همش انوکسا داشتم تمام بازوم و شکمم سیاهه و از قبلی ها لک شده اینبار هرچی میزدم جاش سفت بود با درد میرفت داخل و انقدر ازش خون میمد  چون خونم شل میشد با هاش که چسب ضخم میزدم روشکمم

دقیقا درکت میکنم خیلی سخته من چون ایمنی دارم هربار قبلش باید سرم بزنم و هردفعه میگن هست ونیست و کلی ...

ای وی اف کلا انوکساپارین باید زد البته با توجه به نظر دکتر، آمپول پروژسترون ها بدتر، من با اون بیش تر اذیت شدم، هرچند کلا پروسه سختی هست

خانمایی که شوهرشون مشکل دارن من همسرم انقدر داغون بود که ۳سال درمان میکرد و هیچ فرقی نکرد دکتر اصلا اجازهivf نمیداد میگفت هیچی جنین برات تسکیل نمیشه بعد خودم اینکارا را کردم نتیجش شد که dfiاز ۳۶ اومد زیر ۱۴ مورفو از ۲شد ۴و۵ تحرک و ...بهتر سد هنوزم شکلش مشکل داره سر ندارن اما خیلی بهتر شد و اجازه ivfدادن

کسایی که راحت باردار میشن نمیدونن خدا چه نعمتی بهشون داده منم توی اقدامم و هرماه منفی منفی

تا یه چیزی رو با سختی ب دست نیاری قدرش رو نمیدونی 

من خودمم یمی از اینام که راحت باردار میشم و قدر این نعمتو نمیدونم 

الان سومی رو باردارم شبها از استرس اینکه من بعد زایمان دوباره باردار نشم شبها خوابم نمیبره

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

سرویس بهداشتی و حمام تا جایی که میشه با اب سرد باشه اب داغ و جکوزی و ابگرم و کرسی ممنوع حتی تابستون باید شلوار خنک باشه

لباس زیرشون نخ خالص ویکم ازاد باشه

گوشی به هیچ عنوان تو جیب شلوار نباشه

در هفته حداقل ۲بار تخلیه اسپرم داشته باشن

رو بیضه ها یخ بزارن

به هیچ عنوان باد سشوار به بدنشون نگیرن

هفته ای حداقل دوبار تخم مرغ با روغن زیتون و پیاز بخورن

هر مغزیجاتی که در توانتون هست (پسته،گردو،فندق،بادام درختی،بادام کوهی)پودر بکنید با پودر نارگیل و کنجد و گرده نخل خرما و ۴شیره و عسل مخلوط کنید همه را بزارید یخچال روزی ۲-۳تا قاشق (برای زن واسه قبل تخمک کشی خوبه برای مرد واسه حجم و شکل و تحرک اسپرم و dfi)

قرص فرتیل اید اقایان و اسپریژن وموتیلیتی بوست و کانت بوست

اگه تمام این کارا را رعایت کنه همش باهم انجام شه تخلیه اسپرم هم مرتب باشه در عرض ۲ماه نتیجه میگیرین

تا یه چیزی رو با سختی ب دست نیاری قدرش رو نمیدونی من خودمم یمی از اینام که راحت باردار میشم و قدر ای ...

اره واقعا ازما دیگه از سختی گذشته😁

خدا برات نگهشون داره بعدش شوهره را بفرست گره بزنه وازکتومی میگن چی میگن 

اره واقعا ازما دیگه از سختی گذشته😁خدا برات نگهشون داره بعدش شوهره را بفرست گره بزنه وازکتومی میگن چ ...

اوووف مگه مردا راضی میشن ب این کار 

کاش خدا یه دکمه طراحی میکرد هر وقت میخواستی باردار بشی اونو میزدی و میشدی  ماه های دیگه که نمیخوای نمیزدی 

استرس کشت منو

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

ای وی اف کلا انوکساپارین باید زد البته با توجه به نظر دکتر، آمپول پروژسترون ها بدتر، من با اون بیش ت ...

اره پروژسترون که دیگه خیلی اذیت کننده انیدوارم هرکسی حداقل دوبار به راحتی تجربه مادر شدن را داشته باشه و شما هم خیلی زود بچه سالم و باهوش خدا بهت بده

اوووف مگه مردا راضی میشن ب این کار کاش خدا یه دکمه طراحی میکرد هر وقت میخواستی باردار بشی اونو میزدی ...

🤣🤣اینم بجورشه یکی باید بگه بشم یکی بگه نشم

یبار برا انتقال رفته بودم خانمه میگفت من ۱۰بار انتقال دادم نشده حتی دو سه تا اخریش جنین اهدایی بوده تخمک و اسپرم اهدایی جدا هم امتحان کرده بود اما بی نتیجه بعد دوست این خانم با ۳تا بچه شوهرش میفته زندان میره ملاقات خصوصی میاد قرص اورژانسی هم میخوره اما باز باردار میشه😁