2777
2789
عنوان

همگی تو کف زنداییم موندیم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 75 پست
فکر میکنم این ربطی به زن دایی نداره داییت خسته شده بوده زندگی آروم میخواسته یکمم محبت دیده رام شده و ...

درسته،اینم حرفیه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه دارن؟

بله،زنداییم یه سال بعد عروسی به خواست خودشون بچه آوردن‌.همیشه میگفت دوست دارم اختلاف سنیم با بچم کم باشه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من میتونیم یه پسر آروم و متینو به یه قمه کش لات تبدیل کنم

دمت گرم😂😂منم همینطور

زندایت ی چی بهش نشون داد ک قبل ازدواج ندیده بود خلاصه حسابی سرش گرم همون شده ،🤣🤣🤦🤦🤦🤦 چیز دیگ ب ...

یه چیز نیم واجبه چقدر تاثیر گ اره

اخه منم دیدم همچین چیزی رو

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

داییجان احتمالا به شدت ازدواجی بود ازدواج که کرد آروم قرار گرفت 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

نمیدونم چرا حس میکنم داییت از فشار جنسی بی اعصاب بود

وای،ینی اینهمه مدت سر یه ..... اعصاب همه رو خراب کرده بود؟😂

فکر میکنم این ربطی به زن دایی نداره داییت خسته شده بوده زندگی آروم میخواسته یکمم محبت دیده رام شده و ...

مگه 21سال سن زیادیه🫥🫥

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم