2777
2789
عنوان

چندین بار انتقال جنین ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 73 پست
من دچار یه خلأ و اندوهی هستم که از درون ذره ذره داره آبم میکنه...منم قرار بود بعد چندماه دوباره تکرا ...

کدوم شهر ثبت نام کردین اصفهان گفت از روز ثبت نام ۴سالی طول میکشه خیلیه من همین الانم سنم بالاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر زیاد! منم اصفهانم،چرا همه درها بسته ست

انقدر زمانش زیاده که اصلا ادم نا امید میشه این همه بچه و نوزاد بی سرپرست لابد اگه زود بدن کسب و کار خودشون میخوابه شیرخوارگاه وهزار نفر دیگه بیکار میشن 

آخه مسئله این سن هم میره بالا و با هر بار ای وی اف کیفیت همه چی میاد پایین. شما چند سالگی باردار شدی ...

7سال درگیر بودم تو 38سالگی باردار شدم سن شما مطمئنا از من کمتره

نه عزیزم متولد ۶۷ هستم😔میخواستم تو ۳۰ سالگی مادر شم اما تا الان نشده

ببین برو بیمارستان گاندی پیش دکتر فرزانه چوبساز یه روش جدید تر از prp. آورده دکتر عالیه ولی فقط چند ماه تو سال ایرانه

اصفهان هستم شرایط رفتن شهر دیگه ندارم

عزيزم انشاالله با تكرار باردار ميشين، ٣٦ سال سن معمولي ايه، خيليا با بيشتر از سن شما باردار شدن، براي مثبت شدن انتقال هيچ كار خاصي جز دو روز استراحت كامل نياز نيس، بعد يك هفته هم همه جا ميتونين برين.