2777
2789

دعا به درگاه خدا منظورمهـ

😀 مثلا دخار عموشو  بخاد   یا چمیدونم   پسر همسایه ارو بخاد

بعد خودش تو خلوت خودش اونقدر دعا و راز و نیلز کرده باشه  و اخر  سر هم  بهش رسیده باشه؟؟؟

اگه اره تعریف کنید😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ توروخدا تعریف کن

منو یکی دوبار دیده بود چند سال میرفتن میومدن خاستگاری ما باهم دوست نبودیم ولی خانوادم حواب رد میدادن

بعد چند سال ک بالاخره خانوادم قیول کردن همسرم میگفت خیلی شب ها روز ها تنها میرفتم روی کوه دعا میکردم پیش خدا گریه میکردم تورو بهم بده 

حتی من جواب مثبت نداده بودم اسمم رو دستش خال زده بود 

دگ نمیدونم چی شد خانوادم راضی شدن اما میگه خیلی پیش خدا دعا التماس کردم اشک ریختم 

منو یکی دوبار دیده بود چند سال میرفتن میومدن خاستگاری ما باهم دوست نبودیم ولی خانوادم حواب رد میدادن ...

یاخدا😂

حالا جسارتا  چجوری هستی این حجم  برات ناله و مویه میکرده؟

خییلی خوشکلی یا پولدار؟    بخدا سواله فقط دلگیر نشو ازم

یاخدا😂حالا جسارتا چجوری هستی این حجم برات ناله و مویه میکرده؟خییلی خوشکلی یا پولدار؟ بخدا سوال ...

ن عزیزم چرا دلگیر

من خاستگارای زیادی داشتم طوری ک پدرم میگف در خونم پارچه مشکی میزنم 

اتفاقا پولدار نیستم سطح زندگیمون معمولیه

ولی خوشگلم همه میگن خیلی زیبایی پدر مادرم خیلی زیبان

طرف هرکی نگاه میکنم پا میشه میاد خاستگاری

دوران عقد با همسرم چندتا خاستگار اومد برام

یه نفر بود یه پسر رو خیلی میخولست خانواده پسر قبول نمی‌کردن و بالاخره دختره ازدواح کرد  بعد از سالها جدا شد ولی پسره همچنان مجرد بود خودش می‌گفت (دختره)با ختم قرآن پسره رو دوباره به دست آورد البته که به نظر میرسه دختره خیلی اهل دعا گرفتن هم بود ولی الان پسره اصلا راضی نیست و دلیل مخالفت خانواده شو تازه متوجه شده