2777
2789
عنوان

با شوهرم قهریم

141 بازدید | 12 پست

شب می‌خواس پیشش باشم منم خسته بودم خوابم برده باهام قهر کرده (همون روز خودش از ۱۰ اینا تا ۳ ظهر خوابیده بود با اینکه بهش گفتممن خوابم نمیاد پاشو ولی بلندم نشده بود)

صبحونه‌رم خودش درست کرد خورد شبم بدون من رف اتاق خواب خوابید

با این کارش منم دلم گرف دلخور شدم ازش 

امروزم باز از بعد صبحونه تا الان خوابیده/:😐

حوصلم خیلی سر رفته چیکار کنم؟ چرا باهام اینطوری می‌کنه؟ رفتم بغلش کردم براش چایی و پنکیک اینا درست کردم با عشق دادم بهش فق گف دستت درد نکنه دوباره خوابید موقع بغلم دستاش شول بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا از ی مشت روانی نظر میخای؟ همه الان میان میگن خیانت کرده طلاق بگیر😑😐

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

بی توجهی کن پاشو بزن بیرون

بهم میگه تو شبمو هیچ کردی  منو مقصر می‌دونه و باهام قهر کرده می‌خواد از دلش در بیارم 

(شبا خوابش نمیاد) شبانگاهیه

ولی منم روزا خوابم نمیاد

[QUOTE=392567997]اینجا از ی مشت روانی نظر میخای؟ همه الان میان میگن خیانت کرده طلاق بگیر😑😐[/QUOTEا ...

والا بخدا اینجا از مشکلاتت ننویس بدتر گند میزنن ب حالت

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

والا بخدا اینجا از مشکلاتت ننویس بدتر گند میزنن ب حالت

به نظر ط چیکار کنممم حوصلم شدیدا سر رفته دارم از زندگی متنفر میشم

مگه مردم ناز می‌کنه؟ قهر می‌کنه؟ خدااا

به نظر ط چیکار کنممم حوصلم شدیدا سر رفته دارم از زندگی متنفر میشممگه مردم ناز می‌کنه؟ قهر می‌کنه؟ خد ...

بزاز تو حال خودش ولی قهر نکن خودش خوب بشه میاد سمتت

والا بزارم حال خودش تا عمر داره قراره همینطوری ادامه بده

نبابا درست میشع