2777
2789

ازوناهس ک از پشت خنجر میزنه و جلو چشم ادم فرشته س بعدم اینکه خصوصیت بعدیش اینه ک میریم شهرستان اصلا دعوت نمیکنه ولی هر دوسه چند ماه بی دعوت میاد .. .. منم ساده گیر اورده چکار کنم یکم حساب ببره و انقد پرو نباشه؟ خونه اقوام خودشونم اینجاس خواهرشوهرامم هستن اما هربار خونه ما میاد امشبم زنگ زدن ک میان توروخدا بگید برخوردم چجوری باشه

درد داره ، دورم شلوغه ولی فقط خودمو دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول باید رو نمیدادی من اصلا باهاش حرف نمیزدم😂😂😂😂

گفتم ک سادم ... بعنی خونتون میاد چجوری حرف نمیزنی؟ میاد تو اشپزخونه و حرف میزنه گرم میگیره منم خر .. همیشه تخر سر یکار میکنه لجم بگیره منم خودمو واسه بعد اماده میکنم اما نمیشه اینبار بگو چکنممم

زیاد تشریفاتی غذا درست نکن و تحویل نگیر باهر کی مثل خودش باش

تشریفاتی ک نمیتونم بپزم چون یک هفته یا بیشتر میمونن میخام یکم حساب ببره .. بیست سالم بزرگتره

گفتم ک سادم ... بعنی خونتون میاد چجوری حرف نمیزنی؟ میاد تو اشپزخونه و حرف میزنه گرم میگیره منم خر .. ...

من از اول خواستگاری کع دیدمش باهاش مشکل داشتم و تو دوران عقد بود که لازم نبود من دعوتش کنم اون فقط یه بار به جز عروس مهمونی دعوت کرد یه بار دیگم ار مشهد اومده بود مادرشوهرم برداشت بردمون خونش و جعبه شیرینی خرید داد دستم 

فقط سفره رو جمع کردم تو خونش و ظرفارو هم چید ظرفشویی و رفتم نشستم 

خونه مادرشوهرم هم بودیم حرف هم میرد باهام من فقط تایید میکردم و هیچی نمیگفتم

همینطوری هم کلی دخالت میکرد چه برسه بهش رو میدادم 

شمام بهش بگو امشب داریم میایم خونه تون. حالا یه شبی ک خودت اوکیی

اونا شهرستانن الان با مادرشوهرمم واسه چهل و هشتم اومدن توروخدا ببین از الان اومدن ک یکشنبه وفاته .. بعدم میخان برن دکترو ... حالا مادرشوهرم با اینکه اخلاقش تنده محترمه بازم چون مادره .. اما جاریمو بچه هاش و شوهرشو نمیتونم تحمل کنم

من از اول خواستگاری کع دیدمش باهاش مشکل داشتم و تو دوران عقد بود که لازم نبود من دعوتش کنم اون فقط ی ...

الان دمش چیده شده؟ بنظرت وقتی میاد تو اشپزخونه چجوری باشم وقتی حرف میزنه 

اونا شهرستانن الان با مادرشوهرمم واسه چهل و هشتم اومدن توروخدا ببین از الان اومدن ک یکشنبه وفاته .. ...

من بهت حق میدم. چون من حوصله دوتا بچه کوچیکم رو بزور دارم چه برسه مهمون های چند نفره برای چند روز اونم با وجود جاری ک پشت سرم حرف بزنه

این دفعه برو ۳ روز بمون خونش دوبار پشت هم برو خودش گم و گور میشه

شهرستانن متنفرم ازونجا .. به هوای پدرمادر شوهر میریم .. شوهرم میگه تا خونه بابام هست اونحا نمیاو مگر دعوت کنن.. اونام ک ب خودشون نمیارن.. حالا من نمیخام از سادگیم استفاده کنه .. اصلا نمیتونم اخمو تخمو باشم تففف