همش هم ب خاطر موجودی ب خاطر شوهر پفیوز . زندگیشون ب این روز افتاده . اخه مرتیکه هول اشغال تو ک اهل زندگی نیستی گوه میخوری یه دختر معصومو از خونه پدرش میبری . غلط میکنی بهش تعهد الکی میدی . تو چ جوونوری هستی دختری رو با هزار ارزو میبری خونه ات . بچه میندازی تو دامنش . بعد فیلت یاد هند میکنه میری دنبال خیانت . زن دوم . ب خدا اینایی ک هوار میشن تو زندگی مرد متاهل اینا بی خونواده ان اینا خرابن فقط دنبال پولتن ن دنبال زندگی . ولی این مردای هول ک عقلشون تو دستگاه تناسلیشونه این چیزارو درک نمیکنن . این زنها جوونی شون رو پای اینا میزارن بعد با یه بچه زندگیشون رو خراب میکنن . دو تا کاربر تو سایت دنبال میکنم یکیش فقط ۲۷ سالشه .شوهرش از بارداری بهش خیانت میکنه وقتی بچه ب دنیا میاد طلاقش میده . زن زائو رو با یه نوزاد رها میکنه میره دوس دختر هرزه شو میگیره . یه کاربر دیگه هست فقط ۳۱ سالشه . از ۱۵ سالگی زنش شده الان دو تا بچه داره ۱۴ و ۸ ساله . شوهرش ۴ سال هست ب این زن دست نزده طفلی رفته استعلام گرفته متوجه شده شوهرش زن گرفته . این زنها تو فشار جنسی عاطفی و ... میمونن شوهره میره با زنهای خراب خودشو تامین میکنه . وای دلم خیلی برای اینا کبابه . این دومی هم طلاق نگرفته ولی از تاپیک هاش ک خوندم متوجه ام حالش خیلی بده قلبش ب خاطر فشار روحی ضعیف شده با اینکه فقط ۳۱ سالشه .
خب بی دلیل نیست ک میگن مردا تا ۴۰سالگی عقلشون ناقصه مرد خیانتکار بی غیرته ناموسش براش اهمیتی نداره شک نکن ب ناموس بقیه چش داره و دنبالشونه یکی ام میاد سراغ ناموس خودش اینا ذره ای شرف و غیرت ندارن
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
برای کسی ترحم نکن جذب نکنی ناخودآگاه اینجا هم خیلی باور نکن و اینکه متاسفانه من اینجا خانما با سواد ...
میتونم تاپیک دروغ و راست رو تشخیص بدم .من درد و غصه این دو تا کاربرو از تاپیکاشون حس کردم . من مجردم . علاقه ای هم ب ازدواج ندارم . چیو جذب کنم اخه. هیچوقتم ازدواج نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب ناراحت شدنت طبیعیه ولی به خودت فشار نیار مطمئن باش اون مرده کارهای کارشو پس میده و اون زنا هم خدا ...
اون مرده جواب کاراشو پس نمیده عزیزم میره با ده تا زن دیگه ام همینکارو میکنه تا در اخر یه زنی پشت و پناه دار پیدا شه قانونی پدرشو در بیاره اکثرشون میرن دنبال زنای ساده و مظلوم همه عقده و کارای احمقانه اشونو رو دوش اونا میندازن منم قلبم درد میگیره همچین زنایی رو میبینم انقدر با ترس بزرگ شدن بدترین اتفاقات رو میگذرونن ولی به طلاق فکر نمیکنن
با بچه ؟ هیچ زنی این همه خفت رو قبول نمیکنه با یه خائن بمونه . این کاربر با دوتا بچه بدون درامد و پشتوانه کجا بره . مهریه اش هم کمه . حس مادری نمیزاره برن . بره تا نامادری بیاد بالا سر بچه هاش . این جور زنخای خونه خراب کن همه استعداد ادم کشی هم دارن نمیبینی تو خبرا . مثل آوا
یعنی من شوهرم عالی عالی هست مث چی پشیمونم دومی آوردم خودمو نابود کردم چون علنا بچه رو مادر. بزرگ میک ...
الهی دورت بگردم خیلی مراقبت کن از خودت پیش دکتر کاربلد برو پروسه حاملگی و زایمان رو هرچقدر هم مرد حمایتگری داشته باشی خود زن به تنهایی باید از سر بگذرونتش
نمیگم همه اینطور هستند جمع نیستم اما خانمی که بافهم درک درست باشه خیلی اندک شمار دیدم خود حضرت علی میگه مظلوم که ظالم ساز یعنی خودمون هم مقصر هستیم اما اینجا فقط بقیه مقصرن امثال شوهر و خانواده شوهر و خودشون فدا شدن
این دوتا کاربر اولیش وقتی باردار بود شوهره خیانت میکنه قبلش شوهرش اصرار داشت بچه دار شن . با هم خوب بودن . زمان بارداریش شوهرش عاشق این دختره میشه . وقتی بچه ب دنیا اومد زنشو با نوزاد رها میکنه. طلاق میده دوس دخترشو میگیره .
کاربر دومی هم ازدواجشون عاشقانه بوده زندگیش خوب بوده . شوهرش اول وضع مالیش بد بوده .ولی تازگی خیلی خوب شده وضع مالیش. ۱۵ ساله ازدواج کرده همیشه باهاش خوب بوده ولی یهو عوض میشه. این کاربرم متوجه میشه با یکی ازدواج کرده