2777
2789
عنوان

من خیلی دلم برای کاربرای اینجا کبابه 😢 😭گریه ام میکنم براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 67 پست

خب بی دلیل نیست ک میگن مردا تا ۴۰سالگی عقلشون ناقصه مرد خیانتکار بی غیرته ناموسش براش اهمیتی نداره شک نکن ب ناموس بقیه چش داره و دنبالشونه یکی ام میاد سراغ ناموس خودش اینا ذره ای شرف و غیرت ندارن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

برای کسی ترحم نکن جذب نکنی ناخودآگاه اینجا هم خیلی باور نکن و اینکه متاسفانه من اینجا خانما با سواد ...

میتونم تاپیک دروغ و راست رو تشخیص بدم .‌من درد و غصه این دو تا کاربرو از تاپیکاشون حس کردم . من مجردم . علاقه ای هم ب ازدواج ندارم . چیو جذب کنم اخه. هیچوقتم ازدواج نمیکنم 

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ناراحت شدنت طبیعیه ولی به خودت فشار نیار مطمئن باش اون مرده کارهای کارشو پس میده و اون زنا هم خدا ...

اون مرده جواب کاراشو پس نمیده عزیزم میره با ده تا زن دیگه ام همینکارو میکنه تا در اخر یه زنی پشت و پناه دار پیدا شه قانونی پدرشو در بیاره اکثرشون میرن دنبال زنای ساده و مظلوم همه عقده و کارای احمقانه اشونو رو دوش اونا میندازن منم قلبم درد میگیره همچین زنایی رو میبینم انقدر با ترس بزرگ شدن بدترین اتفاقات رو میگذرونن ولی به طلاق فکر نمیکنن

همه ی اینا یکی هستن امثال من 

ک بعد ۱۸ سال زندگی بهم خیانت شد با دوتا بچه

پدرم مرده مادرمم میگه نمیتونم با وجوده داداشتو بچش تورو بچه هاتم نگه دارم

منم سه ساله موندم روزی هزار بار اب میشم، افسرده شدم کنار مردی ام ک دیگ سر سوزنی بهش علاقه ندارم

میتونم تاپیک دروغ و راست رو تشخیص بدم .‌من درد و غصه این دو تا کاربرو از تاپیکاشون حس کردم . من مجرد ...

گفتم شوهر بد جذب می‌کنی ؟.انرژی اثر منفی بد بقیه روی حال آدم موثر 

و اینکه نوسترداموس نیستی که اینجا هم مجازی مجبوری دنیا از دید اون آدم ببینی و چه راست چه دروغ شما نمیتونی تشخیص بدی 

نگفتم حقشونه میگم مقصرن که جدا نمیشن

با بچه ؟ هیچ زنی این همه خفت رو قبول نمیکنه با یه خائن بمونه . این کاربر با دوتا بچه بدون درامد و پشتوانه کجا بره . مهریه اش هم کمه . حس مادری نمیزاره برن . بره تا نامادری بیاد بالا سر بچه هاش . این جور زنخای خونه خراب کن همه استعداد ادم کشی هم دارن نمیبینی تو خبرا . مثل آوا 

یعنی من شوهرم عالی عالی هست مث چی پشیمونم دومی آوردم خودمو نابود کردم چون علنا بچه رو مادر. بزرگ میک ...

الهی دورت بگردم خیلی مراقبت کن از خودت پیش دکتر کاربلد برو پروسه حاملگی و زایمان رو هرچقدر هم مرد حمایتگری داشته باشی خود زن به تنهایی باید از سر بگذرونتش 

دقیقا منم ندیدمهمه منتظر یه ناجی مظلوم نمایی

نمیگم همه اینطور هستند جمع نیستم اما خانمی که بافهم درک درست باشه خیلی اندک شمار دیدم خود حضرت علی میگه مظلوم که ظالم ساز یعنی خودمون هم مقصر هستیم اما اینجا فقط بقیه مقصرن امثال شوهر و خانواده شوهر و خودشون فدا شدن

موافقم 90درصد حقشونه شوهر کردی دیدی بده چرا دوتا دوتا بچه میاری

این دوتا کاربر اولیش وقتی باردار بود شوهره خیانت میکنه قبلش شوهرش اصرار داشت بچه دار شن . با هم خوب بودن ‌ . زمان بارداریش شوهرش عاشق این دختره میشه . وقتی بچه ب دنیا اومد زنشو با نوزاد رها میکنه. طلاق میده دوس دخترشو میگیره . 

کاربر دومی هم ازدواجشون عاشقانه بوده زندگیش خوب بوده . شوهرش اول وضع مالیش بد بوده .ولی تازگی خیلی خوب شده وضع مالیش. ۱۵ ساله ازدواج کرده همیشه باهاش خوب بوده ولی یهو عوض میشه. این کاربرم  متوجه میشه با یکی ازدواج کرده 

عزیزم شرایط کار کردن و سرکار رفتن نداری؟

رفتم فروش محصولات انلاین شکست خوردم

رفتم ناخنکاری یاد گرفتم گردنم دستام کتفم ریه هام نابود شد 

سرکار برم دوتا بچمو به امید کی بزارم 

کسی نیست نگهداره 

الهی خیر نبینن این مردا و به بدترین ها گرفتار بشنادم مغزش درد میاد

ای خدا ببین تو تاپیکام چن تا کاربر دارن ازشون دفاع میکنن میگه حق زن اوله این بلا سرش بیاد ! میبینی تو روخدا .