2777
2789
عنوان

من خیلی دلم برای کاربرای اینجا کبابه 😢 😭گریه ام میکنم براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 67 پست
ما زنا نباید ذره ای دلمون به این نر هابسوزه ، باید تا میتونیم بخوریم بپوشیم بگردیم به خودمون برسیم ش ...

افرین این درسته . این دوتا کاربر تو زندگی صدشونو گذاشتن . برای شوهر قناعت کردن جمع کردن بعد ک وضع مالیشون خوب شد اینارو ول میکنن میرن با زنهای هرزه 

کاش دلها در چهره ها بود ...
خب ناراحت شدنت طبیعیه ولی به خودت فشار نیار مطمئن باش اون مرده کارهای کارشو پس میده و اون زنا هم خدا ...

منم منتظرم اینا خبرشو بدن کارما پس داده ولی انگار حال اون خائنا بهترم میه فقط اینا ک بهشون خیانت شده دارن زجر میکشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما فقط یک طرف قضیه رو میدونیم میدونم سخته دردناکه خیانت اما بازم یه دلیلی دارن تو اون زندگی می‌مونن

کاربر دومی ک نوشتم اسمشو . شوهرش اونو با نوزاد سه ماهه رها کرد طلاقش داده . دوس دخترشو عقد کرده . میگه ب شوهرش التماس کرده طلاقم نده تنهایی نوزاد نمیتونم بزرگ کنم اون قبول نکرده گفته عاشق شده 

همه ی اینا یکی هستن امثال من ک بعد ۱۸ سال زندگی بهم خیانت شد با دوتا بچهپدرم مرده مادرمم میگه نمیتون ...

عزیزم قوی باش . فک کن شوهرت مرده . بچه هات بهت نیاز دارن . نباید افسرده شی . خدایی نکرده افسردگی باعث میشه ادم مشکل قلبی بگیره سکته و هزار تا درد . بابا فک کن اون مرد مرده و نیس . با بچه هات عشق کن .  میدونم خیانت خیلی ضعیف میکنه زن رو ولی باید رو پات بایستی قوی شی . 

الان همینجوری دارم ادامه میدم ولی خب منم احتیاج به محبت دارم به توجه به دوس داشتن

درسته . خیلی سخته. ولی تصور کن شوهرت مرده ‌ . دیگه نیس . فقط خودت و بچه هات. خودتو قوی کن نیاز ب هیچ مردی نداشته باشی  . هیچ مردی ارزش نداره ب خدا . منم مجردم والا دوس پسرم ندارم. ده سال پیش ازدواج کردم همون موقع هم جدا شدم . . نگو نیاز ب محبت دارم . میتونی خودت ب خودت عشق بدی. ب خودت توجه کنی.  حتما ک نباید از جانب مرد باشه  .

عزیزم اولا اینکه انقدر احساسی نباش و اینکه خیلی از داستانها هم اینجا دروغه و اغراق الکی

دوما میخواستن چشمشونو خوب بازکنن درست انتخاب کنن 

سوما اون کاربر 27 ساله خودش بی عرضه هست که نمیره طلاق بگیره و وایمیسه شوهرش طلاقش بده

اونی که هم از 15 سالگی ازدواج کرده که تکلیفش معلومه این کودک همسرها حقشونه زندگیشون جهنم باشه اون اگه ادم حسابی بود 15 سالگی هوس ازدواج به کله ش نمیزد

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

یکی مثه من چرا باید حقم باشه وقتی ک شوهرم بعد از بچه دوم خیانت کرد، بچه ی دومم چهار سالش بود ماها قص ...

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم آخه من از سال ۹۶تو سایتم یهو میبینم طرف میگه نامزدم اینحپر اونجوری بعد می‌ره ازدواج می‌کنه بعد بچه هم میاره و.....خب این مرد از اول بد بود به مرور بدتر هم شده 

درسته . خیلی سخته. ولی تصور کن شوهرت مرده ‌ . دیگه نیس . فقط خودت و بچه هات. خودتو قوی کن نیاز ب هیچ ...

تمام این کمبود محبتای من نشات میگیره از نداشتن پدر، دو سالم بود بابام فوت شد همیشه کمبود محبت و حامی بودن یه مرد رو تو زندگیم حس کردم 

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم آخه من از سال ۹۶تو سایتم یهو میبینم طرف میگه نامزدم اینحپر اونجوری بعد می‌ ...

اون دیگ واقعا خریت محضه ک بدونی طرف چیه باز دوتا بچه ی بیگناهم بکشونی تو این بازی 

ولی من واقعا چوب چیزیو خوردم ک از هیچی خبر نداشتم

بچه اولمو اوردم خاستم تنها نباشه حالش خوب باشه بچه دومم دنیا اومد چهار سالش ک شد ورق زندگیم برگشت

اون دیگ واقعا خریت محضه ک بدونی طرف چیه باز دوتا بچه ی بیگناهم بکشونی تو این بازی ولی من واقعا چوب چ ...

هی خدا خیلی سخته منم از وقتی بچه دوم اومده خیلی میترسم با این وضعیت جامعه همش خودمو لعنت می‌فرستم 

بعد یه داستان جالبم بگم 

بعضی این هرزه ها حامی دارن.. مادرشون.. مادره میاد به امثال شوهرخر من میگه فقط به تو اعتماد دارم دخترمو به تو میسپرم بعد مادر من دیگه به دامادش اعتماد نداره هر ثانیه دلش میلرزه چه بلایی سر دخترم خواهد اومد.. هرشب به این فکر میکنم اون مادر خودش چقدر هرزه و خرابه که دختر شوهر دارشو. میسپره دست شوهراحمق من

بعد یه داستان جالبم بگم بعضی این هرزه ها حامی دارن.. مادرشون.. مادره میاد به امثال شوهرخر من میگه فق ...

یعنی چی . طرف شوهر داره بعد با شوهر تویه؟