2777
2789
عنوان

من خیلی دلم برای کاربرای اینجا کبابه 😢 😭گریه ام میکنم براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 67 پست

الهی خیر نبینن این مردا و به بدترین ها گرفتار بشن
ادم مغزش درد میاد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ناراحت شدنت طبیعیه ولی به خودت فشار نیار مطمئن باش اون مرده کارهای کارشو پس میده و اون زنا هم خدایی دارن البته اینو نگفتم ک توجیه کار زشت شوهراشون باشه و صد البته اون زنایی که رو زندکی یکی دیگه خراب میشن

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

اصلا چرا اینقد مردا رو گنده میکنن که فکر میکنن اگه نباشن تمومهمردا هم فک میکنن واقعا پخی ان خیانت می ...

بخدا مرد اگه اگه خوب باشه 1بچه بیار بسه دیگه چرا دوتا وسه تاش میکنی هم خودتو نابود میکنی هم زندگیتو 

تو کل حرفات داری از زنا دفاع میکنی یهو میگی مردا میرن با زن خراب هنوزم باید بیشتر اینجا بمونی تا متوجه شی مردی که خیانت میکنه خودش به اندازه کافی داغون و مقصر هست نیازی نیست همیشه یه زن مقصر باشه تا مردو به قول خیلیا از راه بدر کنه انگار خودشون عقل ندارن. با همه حرفات موافقم کاش اتیش بگیرن اینجور مردا

ما فقط یک طرف قضیه رو میدونیم 

میدونم سخته دردناکه خیانت اما بازم یه دلیلی دارن تو اون زندگی می‌مونن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
ما زنا نباید ذره ای دلمون به این نر هابسوزه ، باید تا میتونیم بخوریم بپوشیم بگردیم به خودمون برسیم ش ...

آفرین منم همین میگم 

شوهرم میگه تو چرا دل سوز من نیستی منم میگم چرا باشم وقتی تا دوقرون دستت میاد میری واسه مامانت طلا و کولر گازی می‌خری 

درصورتیکه مامانش ۵ طبقه خونه اجاره میده وضعش از ما خیلییییییی بهتره

منم هستم جزو اینا با ۲۷ سال سن رنج و عذابی نبوده که نکشیده باشم

تو رو خدا حرص نخور . اگه بچه داری ب فکر خودت و بچه باش . فکر و حرص فقط باعث میشه ضعیف شی باید قوی باشی چون بچه هات ب تو نیاز دارن ن ب اون خائن 

کاش دلها در چهره ها بود ...