همش هم ب خاطر موجودی ب خاطر شوهر پفیوز . زندگیشون ب این روز افتاده . اخه مرتیکه هول اشغال تو ک اهل زندگی نیستی گوه میخوری یه دختر معصومو از خونه پدرش میبری . غلط میکنی بهش تعهد الکی میدی . تو چ جوونوری هستی دختری رو با هزار ارزو میبری خونه ات . بچه میندازی تو دامنش . بعد فیلت یاد هند میکنه میری دنبال خیانت . زن دوم . ب خدا اینایی ک هوار میشن تو زندگی مرد متاهل اینا بی خونواده ان اینا خرابن فقط دنبال پولتن ن دنبال زندگی . ولی این مردای هول ک عقلشون تو دستگاه تناسلیشونه این چیزارو درک نمیکنن . این زنها جوونی شون رو پای اینا میزارن بعد با یه بچه زندگیشون رو خراب میکنن . دو تا کاربر تو سایت دنبال میکنم یکیش فقط ۲۷ سالشه .شوهرش از بارداری بهش خیانت میکنه وقتی بچه ب دنیا میاد طلاقش میده . زن زائو رو با یه نوزاد رها میکنه میره دوس دختر هرزه شو میگیره . یه کاربر دیگه هست فقط ۳۱ سالشه . از ۱۵ سالگی زنش شده الان دو تا بچه داره ۱۴ و ۸ ساله . شوهرش ۴ سال هست ب این زن دست نزده طفلی رفته استعلام گرفته متوجه شده شوهرش زن گرفته . این زنها تو فشار جنسی عاطفی و ... میمونن شوهره میره با زنهای خراب خودشو تامین میکنه . وای دلم خیلی برای اینا کبابه . این دومی هم طلاق نگرفته ولی از تاپیک هاش ک خوندم متوجه ام حالش خیلی بده قلبش ب خاطر فشار روحی ضعیف شده با اینکه فقط ۳۱ سالشه .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ما زنا نباید ذره ای دلمون به این نر هابسوزه ، باید تا میتونیم بخوریم بپوشیم بگردیم به خودمون برسیم شوهر و خانوادش هم به یه ورمونم حساب نکنیم این طوری اونا قربانی میشن نه ما
خب ناراحت شدنت طبیعیه ولی به خودت فشار نیار مطمئن باش اون مرده کارهای کارشو پس میده و اون زنا هم خدایی دارن البته اینو نگفتم ک توجیه کار زشت شوهراشون باشه و صد البته اون زنایی که رو زندکی یکی دیگه خراب میشن
ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم
تو کل حرفات داری از زنا دفاع میکنی یهو میگی مردا میرن با زن خراب هنوزم باید بیشتر اینجا بمونی تا متوجه شی مردی که خیانت میکنه خودش به اندازه کافی داغون و مقصر هست نیازی نیست همیشه یه زن مقصر باشه تا مردو به قول خیلیا از راه بدر کنه انگار خودشون عقل ندارن. با همه حرفات موافقم کاش اتیش بگیرن اینجور مردا
میدونم سخته دردناکه خیانت اما بازم یه دلیلی دارن تو اون زندگی میمونن
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید