2777
2789
عنوان

من خیلی دلم برای کاربرای اینجا کبابه 😢 😭گریه ام میکنم براشون

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 67 پست
یعنی چی . طرف شوهر داره بعد با شوهر تویه؟

اره.. مادرش به شوهرم گفته میسپرمش به تو.. اعتماد دارم بهت 

خداروشکر بهش اعتماد دارن 

به همین شب عزیز قسم به اندازه پر یه مگس به شوهرم اعتماد ندارم دیگه.. چون یه مادر دختر هرزه شو انداخت وسط زندگی من... به نظر شما اون مادر ایا مادره.. یا یه حیوان.. زندگی منو بچه هام فدای اعتماد گوهی این زن شده.. خدا نگذره ازت اونوقت دوتا دختراشم سپرده ها.. اینقدر حجم اعتمادش بالاست.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که همه این مصیبتا رو از پدرم کشیدم و یه زن هرزه تمام زندگی و خانواده و پول و پس انداز و آبرو ر ...

اخی . مردا اکثرا خودشونو میبازن ب زن هرزه . خیلی کم کنترل میکنن خودشونو . من تو محل کارم زیاد دیدم . موقع تقسیم ارث سر و کله زن دوم پنهونی مرد پیدا شده و کل ارث رو با مهریه اش بالا کشیده 

کاش دلها در چهره ها بود ...
اره.. مادرش به شوهرم گفته میسپرمش به تو.. اعتماد دارم بهت خداروشکر بهش اعتماد دارن به همین شب عزیز ق ...

یعنی چی چ طوری سپرده ؟  مگه متاهل نیس زنه . 

کاش دلها در چهره ها بود ...
یعنی چی چ طوری سپرده ؟ مگه متاهل نیس زنه .

ببین دختراش با صدنفر میپرن.. بقیه نمیدونم چه کردن که شوهر من نکرده.. اعتماد کردن بهش.. من کلی گفتم.. چون متوجه شدم شوهرم اینا رو کلا ساپورت کرده.. تعمیرات وسایل منزلشون.. حمل ونقلشون کارای دادگاهی.. اداری.. خلاصه همه جوره کشته مرده شونه..شوهرمنم یک ادم به تمام معنا بیماره... تو بحثامون کوبید تو سرم که  ننه رویا همه جوره به من اعتماد داره.. خدا نگذره ازت ننه رویا...