2777
2789

والا من خودم تو خانوادع مذهبی بزرگ شدم همش هم مسجد و هیئت روضه اینور اونور رفتم تااین سنم نمیدونستم ک حضرت عباس داداش امام حسینه

امروز فمیدم اومدم تاپیک زدم تعجبمو گفتم دیدی وای وای از این مذهبیای خشک مقدس وای وای از اینا ک حق الناس حالیشونع و ادعاشون سر ب فلک گذاشتع

برید تاپیک من نگاه کنید چقد سرزنش کردن ادمو ک ای وای نمیدونستی واقعا چ مادری داری یاد ندادع هزار حرف دیگ

من خودم همش میگفتم چرا مردم با ما مذهبیا بد رفتار میکنن

نگو ب ادمایی مث تاپیک قبلی من ب تورشون خوردع

ینی ی کار کردن ادم اگ سوال دینی مذهبی داشتع باشع غلط کنع بیاد بپرسه مبادا این همه سرزنش بشع

حالا فمیدم از این ادم سمی افراطیا چجورین بلاب دور ب دور

مگه میشه همش مسجد و هیئت و روضه باشی و ندونی گلم؟😂😂به نظر من امکان نداره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تو تاپيكت بودم ازت پرسيدم جدي ميگي

و تاپيكت باعث شد برم در مورد چند نفر ازهمسران امام ها سرچ كنم

تو نوشتن هم لحن مشخص نيست ممكنه اشتباه برداشت كرده باشي

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
والا من فک میکردم پسرعموشه ایرادی دارع اشتبا فمیدم؟؟؟؟

یعنی هیئت رفتی و نشنیدی که چقدر به برادر بودن این دو بزرگوار تاکید میکنن؟اگه هم رفته باشی فکرت جای دیگه بوده خب

ایراد که نداره خیر

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

نه ندانستن هیچ ایرادی نداره

هیچ ایزادی

مگه ما خودمون همه چیز میدونیم ؟!

منتها چهره زشت نساز از هم عقیده هات

از کسانی که باهاشون هم مذهبی

این ایراده و زشته ...

هم یك دین و یک مذهب و متفرق

این ایراده

که پشت هم بد بگیم !

والا من فک میکردم پسرعموشه ایرادی دارع اشتبا فمیدم؟؟؟؟

فقط این نبود که گفتی فلانی ایتالیاییه و این عباس همش با امام حسینه و.. به نظرت برای فرزند یا برادر امام میگن این؟حتی برای ادم معمولی هم نمیگن این میگن ایشون