2777
2789

خواهشا هرکی تجربه یا اطلاعات داره بگه 

این دوتا بیماری درمانی غیر از دارو و شوک درمانی دارن؟ یا چجوری میشه کنترلشون کرد و بستری داره؟

روانشناس یا روان پزشک حتما این مسئله رو با خانواده طرف در میون میزاره یا میشه فقط شخصا به خود بیمار کمک کرد؟

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید دارو مصرف بشه 

اگر کنترل نشه بستری میشه

دیگه در روند بستری اول دارو درمانی میکنن تا یکیش جواب بده اگر به هیچ دارو و هیچ دوزی جواب نده شوک میدن

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

گلم

نمیدونم ایا واقعا این تشخیص هارو یه روانشناس درست حسابی و یه روانپزشک تایید زده یا نه

از علائم صرفا میگید

اما

خیر

متاسفانه درمان اینا بدون دارو ممکن نیست!!!

دارو کنترل میکنه علائم رو

و روانشناس شخص رو چک میکنه

ک اگر نیازی به تغیر دوز بود بگه

درمان باید مکمل باشه

🔴 در مورد خانواده

اینجور اختلال ها ژنتیکی هستن

یقینن تو خانواده نباشه

دایی عمه ایی خاله ایی بهش مبتلا هست

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

گلمنمیدونم ایا واقعا این تشخیص هارو یه روانشناس درست حسابی و یه روانپزشک تایید زده یا نهاز علائم صرف ...

برای خودم میپرسم 

اطمینان دارم یا اسکیزوفرنیه یا اختلال چند هویتی مطالعه هم زیاد کردم در بیارش ولی متاسفانه دارو خیلی ضرر داره 

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

درمان کامل خیر ،اما با دارودرمانی و روان درمانی قابل کنترل هستن ،و اینکه بستگی به دوز و میزان اختلال هم داره که در چه طیفی باشه شدید یا ضعیف

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!