2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورتون نشدم

اگر منظورتون در روبروی یو صحبت کردن و راهکار دادن به مراجعه کنندش میگی  مشاور باید واقعیت و صلاح رو بگه و مشاور نباید حرفی که اون فرد خوشش میاد رو بگه

اسمش روشه مشاور 

مشاور واقعیت حقیقت رو بگه مثلا الان خطا گناه اشتباه اشتباهه چه ده سال پیش چه الان فرقی نکرده  

اما دو چیز مهمه

مشاور در راهکار و راهنمایی کردن باید زرنگ باشه جایی که لازمه اروم صحبت کنه  راه بیاد جایی که لازمه سخت و محکم  قاطع باشه.به عبارتی روحیه اون طرف رو هم در نظر بگیره  بهتر نتیجه میتونه بگیره

و موضوع دوم انسان ها به دلیل قدر انتخاب و اختیار که دارن قابل پیشبینی صد درصدی نیستن و ممکنه هر لحظه تغییر کنن حتی اگر چندین ساله با هم زندگی کرده باشن

(برای انتخاب شریک زندگی با کسی باشین کسی انتخاب کنین که در کنار قدرت اختیار انتخاب نعمت عقل رو هم به کار بگیرن این مدل افراد تغییر ناگهانی یهوییشون خیییییای کمتره خیلی.)

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم