2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال خوبی بود 👌! زنه چیه ! این جمله زن رو زیر سوار برد !هیچی دیگه . بزرگواران تا آخر عمر با دوس دخت ...

خب پس جمله اصلاح میشه مردان عاقل زن نمیگیرن دوست میگیرن 😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

‘خوب’ را تعریف کنید

صبح پامیشه صبحانه آماده میکنه آروم که خانم بیدار نشه بعد هر چی پول داره میزاره روی میز میره سر کار ظهر که میاد یه شاخه گل با کلی خرت و پرت میخره 

خونه مامانش نمیره بهش زنگ نمیزنه هر چی خواهرش گفت میزنه دهنش حتی اگه تعریف کرد

ناهار از بیرون سفارش میده بعد ناهار ظرفا یادش نمیره بشوره سالی یه بار مسافرت خارجی میبره دو بار داخلیدیگه یادم نمیاد چرا؟😄😄😄😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خودشیفته نباشه برا من کافیه😊

من دارم زندگی با خود شیفته میکنم در عذابم من و بچم....یکماههه الکی قهر...منو مقصر کرده جلو بچم..در حالیکه بچه. دیده چطور فحشم میداد گفته مامان بهم فحش داد...بچه گفته نه تو دادی...فحش

مردان خوب مجردن چون نمیخوان کسی به اجبار پیششون باشه دوس دارن به اختیار باشه🙃

توجیح جالبی بود برای روابط متعدد مردان به اصطلاح خوب!!!!

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

درکت میکنم💔🌹🌹🌹😔😔

موهام سفید شد.. لج بازی الکی...سکوت مطلق..انگار جزام دارم از کنارم رد نمیشه ی لیوان آب برداره وایمیسه تا من برم از آشپزخانه بیرون...مریضه میگه همیشه تو مریضی...پنهانکا هالویتش ما نیستیم...ب زن و دختر بها میده آنقدر ک میگن خوش ب حال زنش...از قبل ازدواج بود..مهربونی با خودشیفتگی فرق داره اینو چندساله فهمیدم...نمیشه زنت رو عذاب بدی انتظار داشته باشی مریض شده باشی بهت برسه ولی خودت تا قهری بی محلی ب مریضی زنت بکنی دلت بسوزه برا دختر همسایه 

اصلاح میکنم، گفته ی دکتر جردن پترسون:

مرد های خوب ازدواج می‌کنند. فداکار و مهربون و متعهد هستند.

مرد های نارسیستیک، سادیسمیک، خودپسند و .. دنبال دوستی و روابط کوتاه مدت هستند. اما این افراد در چشم اکثر خانم ها جذاب به نظر می‌رسند. زندگی کردن با این افراد مثل جهنم هست.