2777
2789
عنوان

اختلال چند شخصیتی یا اسکیزوفرنی درمان داره ❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی درصد

ناراحتم 

من زیاد اختلال مرزی نیستم ،بیشتر افسردم ، هرموقع از افسردگی یکم خارج مبشم مرزی میشم ،

الان مرز مشت مشت قرص اعصاب خوردن گرفتم 

دلم میخواذ یه چیزی بخورم اروم شم ،مثل مخدری یا الکل 

سختمه ، خیلی رنج مبکشم 

خب الان یعنی دارو مصرف میکنی؟ تحت نظر هستی؟ پرونده تشکیل دادی؟

خیر قبول نمیکنم به هیچ وجه چون خیلی ضرر داره دارو های آرام بخش و از این قبیل 

چون نیاز به گفتگو با خانواده هست منم نرفتم پروندم تشکیل ندادم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

من مرزی بودم درمان شدم و ادامه تحصیل دادم تا کارشناسی ارشد ولی الان دوباره بیماریم عود کرده

چ خوب 🥺

من ترک تحصیل کرده بودم حتی دیپلم نگرفتم 

الان دیپلم گرقتمو ،میخوام ادامه بدم ، ولی میترسم باز ول کنم 

سختمه 

پزشک چی گفت؟

یا اختلال چند هویتی یا اسکیزوفرنی 

نیاز به جلسات بیشتر داره

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!                   قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!                عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!                            باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!                            جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!

شخصیت مرزی درمان میشه ؟

با دارو کنترل میکنن

روانشناس + دارو

زندگی عادی رو شخص پیش میگیره

البته ناگفته نماند

اگر واقعاااااا شخص مبتلا به شخصیت مرزی باشه

اکثریت به خودشون برچسب میزنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خیر قبول نمیکنم به هیچ وجه چون خیلی ضرر داره دارو های آرام بخش و از این قبیل چون نیاز به گفتگو با خا ...

تو بنظرم بیمار نیستی عزیزم 

خیلی محتاطی 

من الان بیمارم ،کلی دارو ومخدر دلم میخواد استفاده کنم ،تا اروم بشم، اصلا برام مهم نبست سلامتیم بخطر بیوفته 

البته هرکس یجوریه

ناراحتم من زیاد اختلال مرزی نیستم ،بیشتر افسردم ، هرموقع از افسردگی یکم خارج مبشم مرزی میشم ،الان مر ...

روان درمانی رفتی؟ خیلی سخته زود دل میبندی زود خسته میشی، دلیلش تربیت غلط کودکی و ژن میتونه باشه

ψ ❤️

برای خودم میپرسم اطمینان دارم یا اسکیزوفرنیه یا اختلال چند هویتی مطالعه هم زیاد کردم در بیارش ولی مت ...

من بعید میدونم شما مبتلا باشی گلم

حتی با سابقه کمی ک توی بیمارستان کار کردم

یه سوال

بستگان درجه یک

مبتلا هستن؟؟؟

با دارو کنترل میکننروانشناس + داروزندگی عادی رو شخص پیش میگیرهالبته ناگفته نمانداگر واقعاااااا شخص م ...

ناراحتم 

من زیاد اختلال مرزی نیستم ،بیشتر افسردم ، هرموقع از افسردگی یکم خارج مبشم مرزی میشم ،

الان مرز مشت مشت قرص اعصاب خوردن گرفتم 

دلم میخواذ یه چیزی بخورم اروم شم ،مثل مخدری یا الکل 

سختمه ، خیلی رنج مبکشم 

روان درمانی رفتی؟ خیلی سخته زود دل میبندی زود خسته میشی، دلیلش تربیت غلط کودکی و ژن میتونه باشه

اره 

یبار یکی رو دیدم ، هنوزم بهش دل بسته هیتم ،یه مدت میگم ن بابا دلبسته نیستم ، ولی باز به ذهنم میاد اون شخص

سلام ببخشید من پوکساید و اس سیتاور مصرف میکنم الان تایم امتحاناتم هست سه روزه شروع کردم چیکار کنم هم ...

سلام گلم

برای چه موردی برات تجویز کردن؟؟؟

امکانش نیست که عقبتر بندازید تایم امتحانتون بگذره

یعنی با پزشک هماهنگ شید؟؟

پوکساید بعد یه مدت اثر خواب اوریش کم میشه برات

مگر بدنت نسبت بهش ضعیف باشه

پوکساید امنه دارو قویی نیست