این دوتا بیماری درمانی غیر از دارو و شوک درمانی دارن؟ یا چجوری میشه کنترلشون کرد و بستری داره؟
روانشناس یا روان پزشک حتما این مسئله رو با خانواده طرف در میون میزاره یا میشه فقط شخصا به خود بیمار کمک کرد؟
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب الان یعنی دارو مصرف میکنی؟ تحت نظر هستی؟ پرونده تشکیل دادی؟
خیر قبول نمیکنم به هیچ وجه چون خیلی ضرر داره دارو های آرام بخش و از این قبیل
چون نیاز به گفتگو با خانواده هست منم نرفتم پروندم تشکیل ندادم
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد که آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی! جوگاردنری وجود نداره که تورو متقاعد کنه دنیا قشنگه محظ اینکه ساعتی زندگی کنی!